Naslovna VESTI PSI POŠALJITE FOTOGRAFIJU: U toku akcija „GLAS NAPUŠTENIH“!

POŠALJITE FOTOGRAFIJU: U toku akcija „GLAS NAPUŠTENIH“!

0
akcija petface

„Akcija #glas_napustenih / #the_voice_of_abandoned je pokrenuta sa ciljem da ukažemo javnosti koliko postoji društveno odgovornih ljudi koji žele da se problem napuštenih životinja reši, ali na human način. Povod za ovakvu akciju je bio sporni tekst nacrta izmena i dopuna zakona o dobrobiti životinja, koji je demantovan od strane Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine“, kažu u saopštenju koje je potpisalo 10 udruženja za zaštitu životinja iz Srbije.
Dakle, akcija i mirni protest svih ljubitelja životinja nastavlja se ovog puta na Internetu. Ukoliko se niste još uvek priključili, ovo je idealna prilika da izrazite svoj stav povodom najave promene Zakona.
akcija petface
„Bilo kako bilo, problem postoji i neadekvatno se rešava, te samim tim želimo da ukažemo na volju građana koji žele rešenja, ali bez ubijanja životinja koje nisu svojom voljom na ulici. Naša grupa udruženja koja je inicijator ove akcije želi da ponudi rešenja, primere dobre prakse iz našeg iskustva i da bude uključena u izmene propisa kako bismo pomogli pri rešavanju ovog problema. Jer niko ne želi više od nas da svaka životinja ima svoj dom i da ih ne bude na ulici“, saopštili su oni.
Sve ste čuli. Sada brzo, izaberite fotografiju svog ljubimca, na njoj napišite ime akcije, vaše i ima svog ljubimca, kao i grad u kojem živite. Fotografiju postavite na društvene mreže uz haštag #glas_napustenih i #the_voice_of_abandoned.
PRIKLJUČI SE, IZRAZI SVOJ STAV! Pogledajte samo neke od pristiglih fotografija:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.