Naslovna VESTI MAČKE OKRUTNOST: Mačka mu više nije bila potrebna, pa ju je poslao brzom...

OKRUTNOST: Mačka mu više nije bila potrebna, pa ju je poslao brzom poštom u sklonište!

0
poslao brzom postom petface

Okrutnost i nebriga su reči koje ukratko opisuju događaj koji se zbio ovih dana u Tajvanu. Kako se odnositi prema ovoj priči nije sasvim jasno s obzirom na to da je toliko brutalna da je jako teško shvatiti da neko može nešto ovako da uradi.

Muškarac s Tajvana zaradio je kaznu od nekoliko hiljada dolara zbog toga što je neželjenu mačku spakovao u ekspresnu poštansku pošiljku i poslao je u prihvatilište za životinje, prenose lokalni mediji, prenosi novinska agencija Hina.

Jang (33) je zbog kršenja zakona o zaštiti životinja zaradio kaznu od oko 2.000 dolara i dodatnih hiljadu zbog kršenja sanitarnih propisa jer su zaposleni skloništa za životinje utvrdili da mačka nije bila vakcinisana protiv besnila. 

PROČITAJTE I:

ZA PUTINA ŠARPLANINAC: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić spremio je poklon za ruskog predsednika!

Policija mu je ušla u trag uz pomoć dostavne službe i snimaka nadzornih kamera. 

Hina prenosi da je Jang objasnio da je poslao mačku jer više nije imao vremena da brine za životinju koja je imala problema s kretanjem zbog povrede. 

Veterinari su osudili takav postupak prema životinji upozoravajući da životinja u kutiji može da se uguši i dehidrira, kao i da je izložena stresu.

Šta na ovo reći, to je veoma teško pitanje. Mi smo zanemeli na ovu vest!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.