Naslovna Komercijalna grupa Nagrada za poslušnost ili jednostavno znak pažnje neka bude POSLASTICA ZA PSA!

Nagrada za poslušnost ili jednostavno znak pažnje neka bude POSLASTICA ZA PSA!

0
POSLASTICA ZA PSE friskies petface

Sa mlekom, jogurtom, lešnicima, jagodama ili nekim drugim punjenjem, za većinu ljudi čokolada predstavlja nepresušiv izvor zadovoljstva. Pored nje, tu su i razne druge poslastice kojima ljudi, ali i naši ljubimci često ne mogu da odole. Međutim, treba obratiti pažnju na njihovu štetnost po pseći organizam.

Upravo iz zdravstvenih razloga mi smo omogućili Vašim psima da se “zaslade”, a da to ipak ne šteti njihovom organizmu.

Naša POSLASTICA ZA PSA izgleda kao štapić: pravi ili uvijeni i pravi se u nekoliko ukusa: piletine, govedine i jagnjetine.

Vrlo su primamljivog ukusa i vaš pas će im se zaista obradovati kada ga počastite, a usput će i zapamtiti gde ste ostavili kesicu sa ostatkom – pazite da ostatak ne “nestane”. Dnevna doza kalorija koje sadrže poslastice je oko 10% ukupno dnevno potrebnih kalorija.

Mislili smo i na zdravlje zubića naših ljubimaca i stvorili Dental Fresh – sa ukusom nane za svežinu daha vašeg psa. Na ovaj način će se “zasladiti”, a posebne ivice i tekstura grickalica istovremeno će smanjiti naslage zubnog kamenca, očistiti i masirati desni.

POSLASTICA ZA PSA petface

Kao što i sami znate da grickalice koje mi konzumiramo nisu odgovarajuće za njega, potražite ono što odgovara njegovim potrebama. Dakle, nagrada za poslušnost ili jednostavno znak pažnje, nikada ne smeju da budu kolači, torte ili neke druge poslastice namenjene ljudima.

Umesto toga, počastite svog psa grickalicama koje su upravo napravljene za Vašeg ljubimca!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstBojana iz Subotice pravi i prodaje proizvode od dekupaža, a potom kupuje hranu za napuštene pse!
Sledeći tekstPRO PLAN: Za svaki trenutak u životu psa!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime