Naslovna VESTI PSI DOČEKAO TRENUTKE SREĆE! – Posle 15 godina života u azilu Čip dobio...

DOČEKAO TRENUTKE SREĆE! – Posle 15 godina života u azilu Čip dobio pravi dom!

0
Posle 15 godina života u azilu Čip dobio pravi dom

Priča o psu Čipu je dokaz da se čuda događaju. Pošto je 15 godina živeo u azilu i čekao i nadao se da će dobiti pravi dom, najzad je usvojen – zauvek.

Posle 15 godina života u azilu Čip dobio pravi dom

Ovaj pas je u azil  Save-a-Pet u Port Elizabetu u Južnoj Africi smešten kada je imao svega 7 nedelja. Tokom svih ovih godina o njemu su se dobro brinuli članovi osoblja azila i vremenom je postao njihov mezimac. Kako je ostario, kod čipa su se javili i zdravstveni problem. Kada je jedna od volonterki u azilu saznala za gorku sudbinu ovog dekice odlučila je da postavi objavu na društvenim mrećama i da možda poslednji put pokuša da mu nađe pravi dom. Evo šta je napisala:

“Mali pas na slici je Čip i ima 15 godina. Čip je doveden ovde kao štene sa 7 nedelja. Danas, 15 godina kasnije Čip je još uvek u Save-a-Pet-u. Čip NIKADA nije imao dom., NIKADA nije imao porodicu koja bi ga volela i negovala…CEO život je proveo u azilu, ovde u Port Elizabetu. Ne mogu da zamislim ništa gore od toga da umrem proživevši ceo svoj život u azilu za pse… Mnogo mu je bolje nego stotinama hiljada drugih pasa na ulicama ali toliko je tužno da će umreti a da nikada, nikada ne doživi život u pravom domu. Čip verovatno nema još mnogo života pred sobom. Ima probleme sa kožom, sa vidom i znam da mnogo tražim – zapravo tražim čudo. Ali verujem u čuda. Molim nekog da istupi i otvori svoje srce i svoj dom za Čipa kako bi mogao da doživi dom ljubavi pre nego što umre.”

ŠUGICA I SEDAM PATULJAKA (Part 2) – Pobeda ljubavi i upornosti

Posle 15 godina života u azilu Čip dobio pravi dom

I čudo se dogodilo. Videvši ovu poruku Džeko Rademeiro je znao da mora da pomogne. Pružio je Čipu dom o kome je tolike godine sanjao i maštao. Azil je objavio: “Čip je usvojen! Veliko HVALA čoveku sa VELIKIM SRCEM!”

Izvor:  dogheirs.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.