Naslovna VESTI PSI POSLE SEDAM MESECI: Vlasnik ukradenog psa posetio azil i otkrio neverovatnu istinu

POSLE SEDAM MESECI: Vlasnik ukradenog psa posetio azil i otkrio neverovatnu istinu

0
pronađen ukraden pas

Sigurni smo da vas prođe jeza na samu pomisao da ostanete bez svog ljubimca. Nažalost, krađe pasa su realnost i često se dešava da se na ovako surov način neko razdvoji od svog najbolje prijatelja. Ali, nijedan vlasnik nije nikada odustao od nade da će se možda, jednog dana, nekim neverovatnim spletom okolnosti, ponovo naći u zagrljaju svog psa. Upravo to se i desilo jednom srećnom čoveku sa Floride.

pronađen ukraden pas

Sedam meseci ranije, on je poverovao da je njegov pas izgubljen. U isto vreme, organizacija Collier DAS Dogs je prihvatila braon-belu ženku pitbula koja je pronađena kako potpuno sama luta ulicama. U azilu su joj nadenuli ime Kloi. Na društvenim mrežama su podeljene Kloine slike i snimci, u nadi da će se neko javiti da mu ona pripada. Međutim, volonteri azila nisu imali sreće, pa je Kloi ostala kod njih.

Pročitajte i ovo: BAČENI DA UMRU: Pronađena dva šteneta u rupi sa groznim povredama.

Sve do jednog dana, kada je čovek ušetao u azil želeći da proveri nešto što je čuo. Rekli su mu da u tom skloništu za pse postoji ženkica pitbula po imenu Kloi koja izuzetno podseća na njegovu Meri Džejn koja se izgubila.

pronađen ukraden pas

Volonteri azila su izveli Kloi iz njenog boksa, doveli je do posetioca, a onda se dogodilo nešto neverovatno, što je nesumnjivo dokazalo da je reč upravo o ponovnom susretu prijatelja koji su bili razdvojeni sedam meseci.

Dogodio se jedan predivan, emotivan susret. Kloi je iste sekunde kada je ugledala svog vlasnika počela da vuče povodac, skače uvis, pa ju je vlasnik uzeo u naručje i grlio, dok ga je Kloi ljubila po licu. Emocije su savladale sve koji su prisustvovali – ljubav pasa prema ljudima je zaista bezuslovna i toliko moćna!

Pročitajte i ovo: FANTASTIČNE VESTI: Pas izbavio kidnapovanu šestogodišnju devojčicu

Nakon što su razgovarali sa Kloinim, odnosno vlasnikom Meri Džejn, zaposleni u azilu saznali su da mu je ona ukradena pre sedam meseci. Srećom, sudbina je htela da se ponovo spoje.

Podsetili bismo da je to moglo da se desi i ranije da je Meri Džejn imala čip! Od ogromne je važnosti da svi vlasnici čipuju svoje pse, upravo zbog ovakvih situacija – da bi se što pre vratili jedno drugom.

Izvor: Wamiz.co.uk

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstFANTASTIČNE VESTI: Pas izbavio kidnapovanu šestogodišnju devojčicu
Sledeći tekstOD ZABAVE DO BORBE ZA ŽIVOT: Bezbrižan dan na plaži završio hitnom operacijom za Doli

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime