Naslovna VESTI PSI POSLE SVEGA – SREĆNA: Perla je preživela strahote, ali danas blista!

POSLE SVEGA – SREĆNA: Perla je preživela strahote, ali danas blista!

0
najzad srećan pas

Mala kujica Perla je prošla kroz situacije koje bi retko ko uspeo da preživi. Neki neodgovoran vlasnik koji ne veruje u sterilizaciju pa ni u obavezu da se o živom biću brine do kraja života je odlučio da njen život prepusti sudbini.

najzad srećan pas

Perla je pronađena na jednoj deponiji đubreta gde je nesrećna mesecima čekala da je neko spase. Perla nije imala izbora, tumarala je po đubrištu, jela šta je uspela da pronađe, bežala i sklanjala se od odraslih, većih pasa koji su uvek prvi stizali do hrane. Živela je na ostacima ostataka.

Pročitajte i ovo: SUROVA EKSPLOATACIJA: Hrtove koriste za trke pasa, zlostavljaju ih i odbacuju

Život u prljavštini je ostavio stravične posledice. Kada je spašena, bila slaba, mršava, sva u modricama, ožiljcima, sva u krastama od šuge i drugih kožnih infekcija, bez dlake… Bila je preplašena i nepoverljiva čak i prema ljudima koji su došli da joj pomognu i spasu je.

najzad srećan pas

Pročitajte i ovo: I DALJE NEIZVESNO: Ženki koja je pronađena sa razbijenom glavom život još uvek ugrožen.!

U prihvatilištu je bila strašno uplašena i stidljiva. Ipak, spasioci su primetili da njene okice sjaje posebnim sjajem kada god bi joj se približili. Zbog tog sjaja koji je odavao molbu i želju da joj se pomogne je i dobila ime Perla. Dobila je terapiju koja joj je izlečila kožna oboljenja, anemiju, počela je da jede  normalno i preobražaj je bio veličanstven.

najzad srećan pas

Perla je danas pas koji blista. Voli ljude, druge životinje… puna je poverenja i ljubavi. Nekoliko meseci pošto je spasena sa deponije je dobila i novi dom u kome je voljena i mažena kako i svaki ljubimac treba da bude mažen. Posle svega, Perla je danas srećna.

Izvor:  newpangea.com.br

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstROĐENI DA SE MUČE: Hrtove koriste za trke pasa, zlostavljaju ih i odbacuju
Sledeći tekstSTRAVIČNO ILI PREDIVNO? – Devojčica spava na mački koja se ne pomera.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime