Naslovna VESTI PSI POSLEDNJA ŽELJA VLASNIKA PSA: „Udomite ga, ostaće sam kada ja umrem!“

POSLEDNJA ŽELJA VLASNIKA PSA: „Udomite ga, ostaće sam kada ja umrem!“

0
poslednja zelja vlasnika psa petface

Džon zna da njegov pas neće moći zamisliti svoj život život bez njega i iako je u kolicima dao je sebi zadatak da pronađe prijatelju novi dom.

Tako je 2017. godine upoznao Pavpava kada je imao 11 godina, stariji je pas isto kao i Džon. Oni su odmah postali porodica i ove, nepune dve godine su nerazdvojni.

PROČITAJTE I:

Upoznajte Bekicu, psa kog je Levijatan spasio iz krvavih borbi!

Džon je živeo sa čak trinaest pasa tokom svog života, ali sada kada je tu Pavpav mora da učini sve da on bude srećan. Zašto tako, zato što Džon boluje od opasne bolesti i mora misliti malo unapred, jer će uskoro pas ostati bez svog vlasnika. Džon umire, a ono što želi, tačnije njegova poslednja želja jeste da neko dobar i savestan udomi psa koji ga je pratio poslednjih dana života.

-Pavpav je njegova jedina porodica i to je i slatko i gorko znajući kako se Džon brine o njemu, ali i to da će ga on uskoro napustiti i zato nam je zadovoljstvo i obaveza da pokušamo pronaći dom za Pavpava, rekla je Šeri Frenklin osnivačica Muttville Senior Dog Rescue.

poslednja zelja vlasnika psa petface

Mnogi voljeni psi postanu beskućnici kada im premine vlasnik koji ih je čuvao i pazio, ali Džonovo razmišljanje je zaista dirljivo jer ona zna šta će se dogoditi, ne sažaljeva sebe i razmišlja unapred.

-Kada neko umre, njegov pas se obično dovodi u sklonište za životinje i ako je pas stariji na kraju će biti eutanaziran ako se brzo ne pronađe za njega novi dom. Ono što je najpotresnije je to što dolaze psi koji su voljeni i koji su uživali u sigurnosti svog divnog doma u neko sklonište, rekla je Frenklin, dodajući da njeno udruženje baš zato traži starije i iskusne ljude koji su imali kućne ljubimce kako bi ih ovi udomili.

poslednja zelja vlasnika psa petface

Ono što Džon želi da zna pre nego što napusti ovaj svet, jeste gde će biti njegov pas nakon smrti. Svakako, duša mu je mirnija, jer je nakon deljenja njegove priče na društvenim mrežama mnogo ljudi ponudilo svoj dom za ovo kuče.

Sada ostaje samo da se odabere najbolji prema njegovom mišljenju i neće biti problema za kucu koju obožava.

Mirno putuj Džone, dokazao si da si veliki!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstUpoznajte Bekicu, psa kog je Levijatan spasio iz krvavih borbi!
Sledeći tekstAko razgovarate sa ljubimcem, NE MORATE BRINUTI, jer to je znak da ste inteligentni!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime