Naslovna VESTI POSLEDNJA ŽELJA KAUBOJA – Potresan rastanak od prijatelja na samrti

POSLEDNJA ŽELJA KAUBOJA – Potresan rastanak od prijatelja na samrti

0
poslednja želja kauboja

Posle mnogo godina zajedničkog života Kevin Adkins, koji je život proveo kao naslednik legendarnih kauboja dobio je priliku da se na samrti oprosti od svog prijatelja konja Vika. Dirljiv i tužan susret dogodio se kada je bilo jasno da Adkins neće uspeti da se izbori sa teškim oblikom raka.

poslednja želja kauboja

Adkins je Vika kupio pre dvadeset godina. Od tog trenutka bili su nerazdvojni. Kevin je Vika voleo kao najboljeg prijatelja a ne životinju koja mu je omogućavala da se bavi svojim poslom kauboja. Ljubav je bila obostrana i baš onakva kakva se razvije među bićima koja se poštuju i bezrezervno veruju jedno drugom.

Pročitajte i ovo: POSTALE SESTRE U NESREĆI – Bebe nosoroga i zebre najbolji prijatelji

Nažalost, pre tri godine, Adkinsu je dijagnostikovan težak oblik raka sa kojim se neustrašivo borio. Vika nije zaboravio ni u tim teškim trenucima. Svaki trenutak je provodio sa svojim prijateljem i brinuo o njemu. Ali bolest je uzela maha i Adkins je morao da bude prebačen u bolnicu.

poslednja želja kauboja

Svakodnevno se raspitivao o Viku i zahtevao da se njegova ćerka brine o konju. A onda je jednog dana zamolio svoju ćerku da mu ispuni poslednju želju. Zatražio je da još jednom, poslednji put vidi i oprosti se od Vika. Njegova ćerka je uspela da organizuje prevoz Adkinsa do farme gde se poslednji put video sa svojim prijateljem.

Pročitajte i ovo: USPELI SMO SVI – Nina je dobila pravi dom!

poslednja želja kauboja

Pretužne trenutke oproštaja dva velika prijatelja je snimila kako bi ljudi shvatili važnost životinja u životima svih ljudi. Ona je rekla da je to bio poslednji trenutak istinske sreće koji je videla kod svog oca. Adkins je sutradan preminuo u bolnici.

Izvor: 3lstories.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPOSTALE SESTRE U NESREĆI – Bebe nosoroga i zebre najbolji prijatelji
Sledeći tekstBEZ NADE NA KIŠI – Svi su ga videli ali niko nije pomogao.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime