Naslovna VESTI POSLEDNJE ŠTO OČEKUJETE DA NAĐETE U KUPATILU: Nezvani gost u mašini za...

POSLEDNJE ŠTO OČEKUJETE DA NAĐETE U KUPATILU: Nezvani gost u mašini za rublje

0
lisica u mašini za rublje

Kada uđete u kupatilo, ne bi vas iznenadila gomila prljavog veša koja čeka red za pranje, zar ne? Ili je mašina završila sa centrifugom i vreme je da se čist veš raširi. Ali možete li da zamislite šta je ovaj par našao u svojoj veš-mašini? Nisu čarape, ni košulje, a ni posteljina.

lisica u mašini za rublje

Kada su se Nataša Prijag i njen momak Adam Kouts vratili kući iz posete Adamovim roditeljima, u dnevnoj sobi su zatekli životinju koju su jedva uspeli da prepoznaju pre nego što je neverovatnom brzom odjurila.

Pročitajte i ovo: PREŽIVELA DEVET DANA U BUNARU: Lija na bezbednom nakon napete akcije spasavanja

Oboje su bili zatečeni – jesu li upravo videli lisicu kako trči kroz njihovu kuću? Narednih pola sata proveli su tražeći krznenog posetioca i nakon što su pretražili sve sobe, bili su na ivici da odustanu. Međutim, baš tada su primetili da iz njihove veš-mašine viri jedno crveno uvo.

lisica u mašini za rublje

Prijagova je odmah zgrabila telefon da bi uslikala ovaj neobičan prizor, a zatim je fotografiju okačila na svoj Tviter nalog uz reči: „Ne lažem, ljudi! Zaista imamo lisicu u veš-mašini! Šta se zaboga dešava?“ Kada su se Prijagova i Kouts sabrali, znali su da treba nekako da namame lisicu napolje. Ovaj zadatak je ispao teži nego što su se nadali.

„Oboje smo bili u panici jer nismo znali šta tačno treba da radimo“, rekla je Prijagova novinama Dejli Mejl. „Pokušali smo da je uplašimo kako bi potrčala ka zadnjim vratima, ali je ona bila čvrsto sklupčana u bubnju veš-mašine. Izgledala je srećno i opušteno, kao da odmara.“

Pročitajte i ovo: NEODOLJIVO: Neverovatno strpljenje i ljubav mame medveda sa nestašnim bebama.

Onda su momak i devojka pokušali da namame lisicu hranom. „Ostalo je nešto paste sa graškom koju sam pre nekoliko dana skuvala ćerkici. Pomislila sam – ok, ovo će prosto morati da posluži“, rekla je Prijagova. Stavili su činiju sa hranom kraj zadnjih vrata i seli da čekaju, što im se učinilo kao večnost.

lisica u mašini za rublje

„Lisica je jednostavno sedela tamo u mašini i gledala okolo. Sačekali smo nekih pet minuta, a onda je lisica polako, veoma sporo, izašla iz mašine, pogledala oko sebe i uputila se prema bašti. Tamo je onjušila pastu, ali uskoro smo shvatili da baš i nije neki fan graška. Otrčala je, a da nije ni liznula hranu – a to ništa ne govori o mom kuvanju, stvarno!“, uz smeh je dodala Nataša Prijag.

Dakle, iz ovoga možete izvući pouku – lisicu možete izmamiti napolje iz kuće hranom, ali ako zaista želite da ode sita, ne nudite joj grašak! Kakva sreća što su se ovi mladi ljudi relativno lako rešili nezvanog gosta.

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSTAROSTI – I BOGU SI TEŠKA! – Da li će baka Luna proživeti starost u domu punom ljubavi?
Sledeći tekstPRELEPA PRIČA O POVERNJU! – Porodica vetruški našla dom na prozoru na petom spratu zgrade na Bežanijskoj Kosi

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime