Naslovna VESTI PSI „POSLEDNJI TRENUCI“: Galerija fotografija koja prikazuje poslednje trenutke pred smrt ljubimca! (FOTO)

„POSLEDNJI TRENUCI“: Galerija fotografija koja prikazuje poslednje trenutke pred smrt ljubimca! (FOTO)

1
poslednji trenuci petface

Ova srceparajuća serija fotografija nazvana je „Poslednji trenuci“, a glavna tema je prikazivanje poslednjih trenutaka vlasnika i njihovih pas.

Fotograf Ros Tejlor napravio je jedinstvenu seriju fotografija koje su nastajale od 2017. godine do 2018. u saradnji sa vlasnicima kućnih ljubimaca, čiji su prijatelji nažalost preminuli. On je išao zajedno sa veterinarima po kućama porodica iz Floride i beležio dirljive trenutke u kojima vlasnici saznaju tešku i bolnu činjenicu da njihov prijatelj više neće biti sa njima.

PROČITAJTE I:

DNEVNA DOZA MOTIVACIJE: Kako je preživelo jedno kuče, zato što se neko zaljubio u njega?

Gubitak ljubimca je poseban i veoma bolan trenutak u životu svakog ljubitelja životinja. Tada odlaze oni koje smo voleli, kojima smo neizmerno verovali i koji su uvek bili tu za nas. Nije lako navići se da nekoga nema, ali koliko god da mislimo da smo prihvatili tu tešku realnost ipak nije baš tako lako izbaciti iz srca ljubimca koji je uvek bio tu za nas.

„POSLEDNJI TRENUCI“: Galerija fotografija koja prikazuje poslednje trenutke pred smrt ljubimca! (FOTO)

Veoma dirljivi momenti, teški za gledanje rasplakali su sve koji su ih videli, a ni mi nismo ostali ravnodušni. Toliko tuge i boli predstavljeni je ovom galerijom fotografija da se one ne mogu rečima opisati.

Najbolje je da ne dužimo više, jer ne možemo da zaustavimo emocije.

Pogledajte galeriju fotografija Rosa Tejlora i sami ćete se uveriti u tugu kada vas napusti prijatelj:

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.