Naslovna VESTI PSI POŠTARKA CARICA! Spasla psa i pretvorila ga anđela!

POŠTARKA CARICA! Spasla psa i pretvorila ga anđela!

0
Poštarka velikog srca

Ševel je kujica koja je doživela sreću. Njen život nije bio obeležen ljubavlju i dobrotom jer je bila stalno maltretirana i zlostavljana. Poštarka Sabrina Brajant je uradila ono što je retko ko bio spreman da uradi i tako pokazala da je carica.

Poštarka velikog srca

Kada je Sabrina čula za Ševel nije mogla da veruje da postoji neko ko može tako da muči nevino stvorenje. Gotovo da nije bilo porodice ili pojedinca u kućama kojima je Sabrina dostavljala poštanske pošiljke da nije pričao o mučenju kojem je Ševele bila svakodnevno izložena.

Poštarka velikog srca

Pročitajte i ovo: POSLEDNJI DAN – Dirljiva i potresna priča o odlasku najboljeg prijatelja.

Nažalost, niko od tih ljudi nije bio spreman da priskoči u pomoć nesrećnom štenetu. Jer, Ševel je tada imala samo pet meseci. Sabrina je ubrzo naletela na Ševel na ulici. Bila je u ućasnom stanju. Brojni ožiljci po glavi i telu svedočili su o mukama koje je doživljavala.

Poštarka velikog srca

Sabrina je privremeno sklonila Ševel sa ulice, nadajući se da će joj naći odgovarajući dom i porodicu. Tada je od komšiluka počela da dobija „savete“ i molbe da trajno usvoji psa. Sabrini nisu bili potrebni takvi saveti dušebrižnika koji pre toga nisu učinili ništa kako bi spasli štene u nevolji. Ona je počela ozbiljno da se bavi oporavkom Ševel osećajući da više nikada neće moći da se odvoji od nje.

Pročitajte i ovo: JURILA GALEBOVE – ZAVRŠILA NA PUČINI! Spasavanje kuje Moli!

Poštarka velikog srca

I tako je i bilo. Stari vlasnik se nikada nije interesovao o Ševel, Sabrina se zaljubila, Ševel je bila srećna, zadovoljna i oporavljena. Fotografije pre i posle sve govore. Ševel je danas u domu kakav zaslužuje, a poštarka velikog srca ima prijateljicu za ceo život.

Izvor:  newsweek.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPOSLEDNJI DAN – Dirljiva i potresna priča o odlasku najboljeg prijatelja.
Sledeći tekstŠTA ME ZOVETE ZBOG KERA! Neko ima ovakav odnos prema čovekovom najboljem prijatelju.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime