Naslovna VESTI PSI OČAJNO DETE ostavilo psa u parku kako bi ga spasilo od torture...

OČAJNO DETE ostavilo psa u parku kako bi ga spasilo od torture (VIDEO)

0
potez očajnika

„Molim vas, molim vas da usvojite ovog psa i dobro se brinete o njemu. Boli me što ga ostavljam ovako, ali moji rođaci su ga mučili i to me je bolelo još više. Ako ovo pročitate, sažalite se, uzmite ga i čuvajte. Ako ne možete, ostavite ovo pismo da ga pročita neko ko bi želeo da ga usvoji. Hvala.“

Ova potresna poruka na parčetu papira koji je bio pričvršćen povećim kamenom pronađena je na klupi na kojoj se nalazio i čvrsto vezan pas. U poruci je navedeno da se nesrećni pas zove Mak.

potez očajnika

Kada su spasioci iz organizacije Mascotas Coyoacan iz Meksiko Sitija obavešteni o napuštenom psu u parku vrlo brzo su reagovali. Zatekli su preplašenog, mladog psa koji očigledno nije shvatao šta ga je snašlo. Jedna od članica tima je veoma nervoznom psu ponudila vodu i hranu i tako stekla njegovo poverenje. Posle više pokušaja uspela je da mu se približi da započne operaciju oslobađanja. Pas je bio veoma čvrsto i komplikovano vezan za klupu pa je bilo potrebno dosta strpljenja i vremena kako bi ga oslobodila. Po rukopisu i greškama u pisanju u poruci, zaključili su da je psa ostavilo dete.

GORKA SUDBINA JEDNE PEGE – I dalje veruje da je rođena pod srećnom zvezdom

„Ne možemo ni da zamislimo koliko je bilo teško i bolno ovom detetu da gleda stalno mučenje jadnog psa i koliko mu je bilo teško da se odluči na ovakav potez“ – kažu spasioci.

potez očajnika

Potom su ga odveli u svoje prihvatilište gde je pregledan od strane veterinara. Utvrđeno je da se radi o štenetu starosti između 6 i 8 meseci. Kako su odlučili da mu nađu novi dom, radnici su mu dali ime Boston sa idejom da će mu to pomoći da zaboravi bolnu i traumatičnu prošlost.

SREĆA DA TI SRCE STANE – Vratio se po psa kome je spasao život (VIDEO)

Boston zaslužuje novi dom pun ljubavi i pažnje i nadamo se da će ga dobiti. Pogledajte i video na kome je prikazano spasavanje Bostona.

Izvor: mypositiveoutlooks.com               Foto: Twitter

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstGOLDI JE PREŽIVEO! Mučili ga drugi psi gotovo do smrti!
Sledeći tekstONI NE ZNAJU DA IZDAJU – Ulični psi čuvali telo umrlog beskućnika!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime