Naslovna VESTI MAČKE POTPUNO ČIST: Ovaj mačak preživeo je 12 minuta pranja u veš mašini

POTPUNO ČIST: Ovaj mačak preživeo je 12 minuta pranja u veš mašini

0
potpuno čist, petface

Burmanska maca Oskar imao je jednu posebnu avanturu iz koje je izašao čist, mek, ali i sa nekoliko modrica i udaraca. Ako vam se u ovom uvodu nešto ne uklapa, pročitajte ostatak priče…

Ovaj dvogodišnji mačak iz Kvinslenda u Australiji ušao je u praznu veš mašinu, a onda se to pretvorilo u ludu vožnju. Muž njegove vlasnice nije ga primetio kada je stavio umotanu posteljinu u mašinu i uključio pranje. 

NEŠTO CRNO JE STAJALO NA PUTU: Kada su ljudi videli ŠTA – ZABAVA je počela! (VIDEO)

MOET JE OSLEPELA ZBOG ZANEMARIVANJA! Uprljavom kavezu bez vode i hrane provodila je dane! (VIDEO)

Meridet, Oskareva vlsnica, brzo je čula mjaukanje iz mašine za veš, beš u trenutku kada je bilo na redu ispiranje vrućom vodom. Rekla je da je videla njegove malene šapice koje su se okretala na staklu mašine i zvao upomoć kako bi ga neko izbavio.

Iako je Meridet odmah odreagovala, morala je da sačeka dva minuta kako bi se mašina ispraznila i sigurnosna brava otključala. Ta dva minuta zaista mogu da budu dugački, i za nju i za nestašnog Oskara. 

Čim ga je oslobodila odvela ga je veterinaru, koji je, na sreću, mogao da konstatuje da je Oskar veoma mekan sa nekoliko udaraca i modrica, ali ništa ozbiljnije mu se nije dogodilo. Za svaki slučaj ostavili su ga na posmatranju 24 sata, tokom kojih je dobijao lekove protiv bolova. 

Nakon toga, Oskar se vratio svojoj kući gde je, kako Meridet kaže, spavao narednih 7 dana. Ipak je to bila velika trauma za njega, ali smo sigurni da više neće prilaziti mašini za veš.

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.