Naslovna VESTI PSI POTRAGA SE NASTAVLJA – Pronađen ukraden automobil sa dva psa ali pasa...

POTRAGA SE NASTAVLJA – Pronađen ukraden automobil sa dva psa ali pasa i dalje nema.

0
potraga se nastavlja

Pre dva dana je na društvenim mrežama osvanuo očajnički poziv vlasnice 2 psa koji su ukradeni zajedno sa automobilom. Bizarna krađa se dogodila ispred veterinarske ambulante u kojoj su psi bili na specijalističkom pregledu.

Automobil je pronađen ali u njemu nije bilo i pasa koji su se zatekli u kavezima u gepeku u trenutku krađe. Potraga za jednim psom rase Čau Čau i mešancem samojeda se nastavlja.

potraga se nastavlja

UŽASNO UBISTVO – PRIPITI LOVAC PUCAO IZ MAGNUMA U PSA! Balto nije preživeo

Situacija u kojoj su se našle Tina i njena prijateljica je više nego apsurdna. Došle su iz Zrenjanina i dovele 4 psa na specijalistički pregled u veterinarsku ambulantu Dr Lončar. Po završenom pregledu, dva psa su vraćena u automobil koji je bio parkiran u neposrednoj blizini ambulante. Dok je Tina uzimala izveštaje i recepte za lekove neko je uspeo da ukrade njihov automobil. Srećom, druga dva psa su bila u ambulanti.

potraga se nastavlja

Čim su primetile da je automobil nestao, pozvale su parking servis da provere da li je možda „pauk“ odneo vozilo. Pošto su dobile negativan odgovor prijavile su slučaj policiji. U međuvremenu, proverene su i sigurnosne kamere ali kao za inat, mesto gde je bio parkiran automobil nije bilo pokriveno kamerama.

potraga se nastavlja

TRAGIČNA HRABROST – Mačak Artur spasao decu od smrtonosne zmije

Posle procedure u policiji devojke su se nekako vratile u Zrenjanin, a već sutradan su dobile obaveštenje da je automobil pronađen. Pored nekoliko oštećenja, iz vozila su ukradene dečje stvari Tinine prijateljice i sedište za decu. Naravno, psi nisu bili u automobilu.

potraga se nastavlja

Trenutno, tina pokušava da uđe u trag psima. Postoje indicije da su psi u blizini mesta gde je nađen napušten i opljčkan automobil. Radi se delu Beograda na Dušanovcu pod nazivom Marinkova bara.

Tina ponovo moli sve koji su videli ova dva psa da joj se što pre jave kako bi uspeli da ih sklone jer mešanac samojeda Aiko ima težu povredu na vratu i nephodna mu je medicinska pomoć Psi se odazivaju na imena Aiko i Mos. Kontak telefon: 065 9196877.

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstTRAGIČNA HRABROST – Mačak Artur spasao decu od smrtonosne zmije
Sledeći tekstSTARA PAZOVA: UŽASNO! – Dresira psa za napad na uličnim psima.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime