Naslovna VESTI MAČKE Potraga za nestalom mačkom BABOU: Druželjubivi, mali đavo!

Potraga za nestalom mačkom BABOU: Druželjubivi, mali đavo!

0
babou petface

Iako je kao tema uvek na tapetu, iskrenost je uvek najbolja „politika“ pa čak i u oglasima kada nestanu mace. Kada je šestogodišnja kratkodlaka mačka po imenu Babou izletela iz stana Meri Irvin u  Južnoj Karolini, njena vlasnica je okačila oglas zanimljivog sadržaja. 🙂

„Babou ima 6 godina, siva je, nema ogrlicu, nema čip i ima oko 5 kilograma. Uglavnom je druželjubiva ,ali ako pokušate da je uhvatite, ona je zaista bezobrazna mačka“, napisala je Meri.

babou petfaceMeri je pretpostavljala da je neko video i uzeo, iako ona nije tip mačke koju bi neko neko zadržao. Pretpostavljam da ko god da je našao, verovatno nije hteo da je drugo zadrži i da je želeo brzo da je se reši.

Pročitajte još: UPOZNAJTE TIHONA: Poseban mačak sa čudnim očima!

 

Ona jako voli da sedi u krilu, ali ne želi da je dodirujete. Voli da spava, a voli i da priča sa vama kada je raspoložena. Ima i nekih čudnih stvari koje voli da gleda, na primer, da vam pravi društvo i posmatra dok perete kosu. Ipak, ona je pravi mali đavo.

bobou petface Irvin tvrdi da Babou nije oduvek bila ovakva mačka. Kada su je Irvin i njen muž prvi put videli odmah je skočila u njene ruke. Zbog svoje neverovatne naravi, Babou je čak našla svoje mesto u njihovim svečanim zavetima .

„Biću tu za tebe, dok nas smrt ne rastavi ili Babou konačno ne ostvari svetsku dominaciju za koju oboje znamo da planira“, pisalo je u zavetima.

Pročitajte još: Dečak čini najslađu stvar kako bi njegov mačak znao da ima dom za stalno

Meri je objavom oglasa zaista želela da ko god da je uzeo njenu mačku,  zna i bude svestan da je dobio malog đavola. Ona je bila njena mačka i želela je nazad.  

babou petface Bez obzira na sve objave, Babou se na kraju vratila sama,  tokom snažne noćne oluje.  

Malo mršavija ali je stigla kući bezbedna! 🙂

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.