Naslovna VESTI VIŠE OD FOTOGRAFIJE – Svakome je potrebna ljubav

VIŠE OD FOTOGRAFIJE – Svakome je potrebna ljubav

0
gorila i čovek

Bezbrojna su svedočanstva o velikoj povezanosti čoveka i životinja. Ove potresne fotografije su još jedan dokaz da je svaki trenutak kada se rodi prijateljstvo između životinje i čoveka izuzetno dirljiv.

gorila i čovek

Gorila Bobga je siroče. Izgubio je majku kada je bio beba. Tužan, uplašen, nesiguran ipaj je imao sreću da ga pronađu ljudi koji su želei da mu pomognu, a ne da ga iskoriste. Obreo se u prihvatilištu u kome je prvi put osetio pažnju i ljubav.

Pročitajte i ovo: POKAZALI LJUDSKOST I HRABROST: Ako neće Animal Rescue Serbia, ima ko hoće da spase mačka sa 15 metara visine.

gorila i čovek

Iako su svi zaposleni bili puni pažnje i brige za mladunče, Bobga je izabrao Alvina Mumu. Odmah mu je prišao i prihvatio ga kao prijatelja i zštitnika. Fotografije ih prikazuju uvek u zagrljaju. Bobg je najsigurniji u naručju čoveka koji ga je prihvatio i koji se trudi da se mala gorila nikada više ne oseti napušteno i nesrećno.

gorila i čovek

Pročitajte i ovo: BAJKERI SPASAVAJU ŽIVOTINJE – Ovi momci se bore protiv borbi pasa.

Ovo prihvatilište je svojevrsan edukativni centar koji pokušava da spreči lov na gorile i njihovo zlostavljanje u komercijalne svrhe. Mnogi zaposleni u prihvatilištu su upravo nekada bili pripadnici ilegalnih lovačkih grupa, a danas se brinu i neguju životinje koje su bile povređene ili izgubljene u divljini zbog surovog i nezakonitog lova i trgovine živim životinjama, pa čak i mnogim delovima njihovog tela.

gorila i čovek

Izvor:  nor-lur.ru

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNADA UMIRE POSLEDNJA – Da li za Foxi zaista nema bolje budućnosti?
Sledeći tekstFILMSKO SPAŠAVANJE – Pas spašen od davljenja KOBASICOM i DRONOM!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime