Naslovna VESTI PSI POTREBNA NAJHITNIJA POMOĆ!!! – Povređenoj SKOTNOJ kuji potreban privremen smeštaj u Beogradu

POTREBNA NAJHITNIJA POMOĆ!!! – Povređenoj SKOTNOJ kuji potreban privremen smeštaj u Beogradu

0
potrebna najhitnaja pomoć

Postoje situacije kada je potrebna hitna pomoć povređenim životinjama. Objava koja je osvanula juče na Fejsbuku je više nego dramatična. Ovoj kuji je potrebna najhitnija pomoć.

potrebna najhitnaja pomoć

Pre dva dana korisnica Fejsbuka Bebana Vanja je dobila informaciju da jedan pas leži povređen na ulici. Iako u lošem zdravstvenom stanju ona je otišla do mesta koje joj je dojavljena i zatekla stravičnu situaciju.

Pročitajte i ovo: NAJČISTIJA LJUBAV: Gorila provela svoje poslednje trenutke u zagrljaju čoveka koji ju je spasao kao bebu

Pas, ispostavilo se da se radi o ženki koja je skotna ležala je nepokretna na samoj saobraćajnici. Prema njenim rečima, bilo je očigledno da je udarena automobilom. Ležala je na ulici oko pet sati. Nekako je uspela da se odvuče sa ulice i popne na koliko toliko sigurniji trotoar ispred jedne kuće.

potrebna najhitnaja pomoć

Pročitajte i ovo: U TRENUTKU IZGUBIO SVE: Čeka vlasnika na zgarištu kuće!

Čovek, vlasnik kuće umesto da joj pomogne, ponovo ju je vratio na kolovoz. Posle toga, kuja je dobila novi udarac od kamiona koji je prolazio ulicom.

potrebna najhitnaja pomoć

Bebana Vanja je uzela psa i našla se u ozbiljno problematičnoj situaciji. Nije znala šta sa kujom. U ovom mestu nema veterinarske ambulante koja može da uradi rendgenski snimak a operacija kičme, koja je najverovatnije povređena može da se obavi samo u Beogradu.

potrebna najhitnaja pomoć

Ubrzo, Beba Vanja je našla prevoz za kujicu do Beograda ali joj je potrebno da obezbedi smeštaj za kujicu u Beogradu. Molimo sve koji mogu da priskoče u pomoć da se jave ovoj ženi velikog srca i učine koliko mogu da se ovoj kujici spase život. Ne zaboravimo, kujica je skotna i u pitanju je i sudbina još nerođenih štenaca.

Izvor:  Facebook Bebana Vanja

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNAJČISTIJA LJUBAV: Gorila provela svoje poslednje trenutke u zagrljaju čoveka koji ju je spasao kao bebu
Sledeći tekstNEIZVESNA BUDUĆNOST: Ovo mače je spaseno, ali niko ne zna šta će biti dalje sa njim.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime