Naslovna VESTI PSI POTREBNO NAM JE VIŠE OVAKVIH LJUDI! Prekinuo tv prenos kako bi pomogao...

POTREBNO NAM JE VIŠE OVAKVIH LJUDI! Prekinuo tv prenos kako bi pomogao psu!

0
Reporter spasao psa

Rafael Figeroa, meksički tv reporter je živi dokaz kako čovekovo srce možete upoznati po načinu na koji se ophodi prema životinjama. Tokom direktnog uključenja u tv program primetio je psa koji je očito bio u nevolji i ne razmišljajući mnogo, prekinuo je prenos i pohitao psu u pomoć. Zaista, potrebno nam je više ovakvih ljudi.

Reporter spasao psa

Snimanje se odvijalo kraj prometnog autoputa. Kada je na drugoj strani puta primetio psa koji je pokušavao da se sakrije od automobila koji su jurili, Figeroa je, rizikujući i svoj život pretrčao preko 6 kolovoznih traka i stigao do psa.

Pročitajte i ovo: SUDBINA GA OSUDILA NA PARALIZU, ali njegovi vlasnici NISU ODUSTALI

Skinuo je svoj kaiš i privezao psa kako bi ga što bezbednije preveo preko puta ali to se činilo gotovo nemoguće. Naime automobili su i pored drame koja se dešavala pred njihovim očima i dalje jurili putem.

Reporter spasao psa

U jednom trenutku se pojavio i policajac koji je patrolirao putem i prišao Figeroi raspitujući se o čemu se radi. Kada mu je reporter objasnio situaciju, policajac je zaustavio saobraćaj pa su Figeroa i nesrećni pas bezbedno prešli auto put i došli do vozila.

Reporter spasao psa

Pročitajte i ovo: ŠTA SE DEŠAVA SA MOGLIJEM?

Nakon toga, Figeroa se ponovo obratio u kameru rečima: Deo naše obaveze prema društvu je da informišemo ljude, jer kada hodate ulicom nailazite na ovakve stvari. Ova mala životinja bila je u veoma prometnom delu grada, i ima povređenu nogu. Vlasti moraju nešto da urade. Ova životinja je mogla biti pregažena, srećom mi smo bili tu da joj pomognemo.”

Reporter spasao psa

Spašeni pas je prebačen u veterinarsku kliniku gde je dobio potrebnu pomoć. Dobio je ime Altacija i posle nekoliko dana je dobio novu porodicu. Pred njim je nova budućnost zahvaljujući čoveku velikog srca. Zaista, potrebno nam je više ovakvih ljudi poput Rafaela Figeroe.

Reporter spasao psa

Izvor:  ilmiocaneleggenda.it

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDa li ste čuli za ove RASE PASA?
Sledeći tekstBEGUNAC JE PRONAĐEN – Dve dobre vesti o psu SVIT PAJ

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime