Naslovna VESTI PSI POTRESAN TRENUTAK! – Nekada slep pas ponovo vidi svoju porodicu.

POTRESAN TRENUTAK! – Nekada slep pas ponovo vidi svoju porodicu.

0
slepi pas progledao

Malo je reći: Dafi je presrećan! Razlog njegove neopisive sreće je neverovatno potresan i dirljiv. Dafi je progledao, i prvi put vidi ljude koji su učinili sve kako bi ga spasli i vratili mu vid.

slepi pas progledao

Dafijeva životna priča je tužna. Nekadašnji vlasnici su ga ostavili na ulici. Posle nekog vremena se našao u azilu. Tu su počeli da se razvijaju i pokazuju brojni zdravstveni problemi.

Pročitajte i ovo: DA LI JE MOGUĆE? – Otrovan orao sa grba Srbije i to na Dan zaštite prirode u Srbiji!

Srećom, pojavio se Bendžamin Mej. Bilo je najbolje što se Dafiju dogodilo. Bendžamin ga je usvojio i obezbedio mu svu potrebnu udobnost i ljubav za kojom je Dafi čeznuo. Pas je dobio pravi dom i porodicu koja ga je obožavala. Ali, Dafijeva sreća nije dugo potrajala.

slepi pas progledao

„Jednog dana je počeo da piški u kući… što nije bilo uobičajeno“, podelio je Bendžamin društvenim mrežama. „Odveli smo ga kod veterinara i oni su utvrdili da njegovo telo ne razlaže šećere i da je dijabetičar. Srce mi je slomilo kada sam video da moj pas ne može da me prepozna.”

slepi pas progledao

Dafi je gotovo potpuno oslepeo od posledica dijabetesa. Bendžamin i njegova porodica nisu želeli da odustanu od svog prijatelja. Konsultovali su se sa veterinarima koji su im preporučili operaciju koja bi u tom stadijumu bolesti možda mogla da pomogne. Nije bilo garancija, cena je bila paprena ali Bendžamin je odlučio da pokušaju sve. Bio je uveren da će ljubav koju su delili pobediti.

Pročitajte i ovo: POKAZALI da su LJUDINE! Sklonili nemoćno lane sa puta i spojili ga sa mamom!

Najzad, došao je dan kada su veterinari u specijalizovanoj klinici odlučili da pokušaju zahtevnu intervenciju. Operacija je izvedena i bilo je potrebno da se sačeka nekoliko dana kako bi se videlo da li je uspela.

slepi pas progledao

I čudo se dogodilo. Porodica je otišla da vidi Dafija. Trenutak kada je ušao u prostoriju gde su ga čekali ljudi koje je obožavao bio je potresan. Odmah je potrčao ka Bedžaminu, a potom se umiljavao i radosno cvileo hodajući od jednog do drugog člana svoje porodice. Nije bilo sumnje, Dafi je ponovo video!

„On je srećan i čini nas sve srećnim… on je deo porodice. Porodica nema cenu.“ – rekao je Bendžamin.

Izvor: 3lstories.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDA LI JE MOGUĆE? – Otrovan orao sa grba Srbije i to na Dan zaštite prirode u Srbiji!
Sledeći tekstZAPLAKALI KADA SU SE VIDELI! – Posle razdvajanja pas i krava ponovo zajedno!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime