Naslovna VESTI PSI POTRESNE MISLI psa koji kopni u azilu: Prolaze leta, zime, proleća… A...

POTRESNE MISLI psa koji kopni u azilu: Prolaze leta, zime, proleća… A ja čekam da…

0

Udomljavanje podrazumeva uzimanje pasa ili mačaka sa ulice ili prihvatilišata i brigu o njima. Udomljavanje predstavlja najhumaniji humani način da pomognete napuštenoj mački ili psu, da im pružite dom, negu, zdravstvenu zaštitu i dobar život.

Kod nas postoji veliki broj pasa i mačaka koje su osuđene na život na ulici i kojima je potrebna pomoć, a isto tako mnogi se nalaze u pihvatilištima i sa nadom čekaju svoje nove vlasnike. Njih ta nada nikada ne napušta, a dok čekaju, brojne misli im se vrzmaju po glavi… Na kraju, uvek završe sa istim nadanjem – da neko i po njih dođe sutra…

Ova maca ima NAJLEPŠE MANIRE! Uverite se i sami! (VIDEO)

PRAVA LJUBAV SE PAMTI ZAUVEK! Zara je izgubila svog najboljeg prijatelja, ali ga nije zaboravila!

Ova priča je istinita, a verujemo da bi svaki pas, koji čeka na udomljenje rekao ono što ćete pročitati u narednim redovima… Kada bi oni mogli da pričaju, mnogo toga bi nam sasuli u lice. Između ostalog i ovo:

– I tako već par godina smenjuju se godišnja doba, prošle su zime, proleća, leta i jeseni. Uzalud gledam prema vratima i čekam… Čekam tog čoveka, kojem ću baš ja biti taj “poseban”. Koji će baš mene želeti i nikoga drugoga. Koji će reći: “On je moj zauvek.” Ta čarobna reč: zauvek. Kako samo lepo zvuči. Da li se uzalud nadam? Da li je to samo san, koji će ostati san i moja neispunjena želja? Da li će opet doći i proći proleće, leto i ostala godišnja doba, a ja cu i dalje biti tu? Ne, ne želim verovati u to, jer kada bi prestao da verujem i da se nadam, polako bih nestajao, kopnio, uvenuo… Moj dan će sigurno doći, dan kada ću po ne znam koji put pogledati prema vratima, ali taj put će ući taj “neko” kojem ću ja biti celi svet…

Da li ste spremni da baš VI BUDETE TAJ NEKO? Da li ste raspoloženi i sigurni da će to buti ZAUVEK? Da li znate koliko to njima znači, nakon svih godina tuge, boli i nadanja?

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

Izvor: Facebook

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

 

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstFEJSBUK ZA KUCE! Za sve vlasnike pasa u Srbiji, tu je platforma koja im omogućava sve!
Sledeći tekstONA IH NE GLEDA KAO VEČERU: Ova maca OBOŽAVA ribe i ne može da zamisli dan bez njih! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime