Naslovna VESTI MAČKE POTRESNE SCENE: Iseljenici iz Sirije čitavim svojim putem NOSILI SVOJU MAČKU u...

POTRESNE SCENE: Iseljenici iz Sirije čitavim svojim putem NOSILI SVOJU MAČKU u naručju!

0
potresne scene petface

Kada pročitate ovakvu priču i onda vidite sve one koji bez ikakvog razloga (mada smatramo da nikada ne postoji dobar razlog za to) ostave svog ljubimca, onda zanemite i ne znate šta da kažete na sve to. Kakva god emocija bila u vama ne možete ništa igovoriti. 

Ovo je priča o ljubavi, ovo priča o žrtvi, o ljudskoj nesreći, o nesreći životinja. Ovo je priča o nadi. U tu nadu veruju oni koji su sve izgubuli, ali imaju dovoljno ljubavi u sebi da prebrode i najteže momente. 

PROČITAJTE I:

STANIMO OVOME U KRAJ: Na festivalu u Kini ubijeno na stotine pasa, tri aktivistkinje napadnute

-Kad neki kažu da su morali ostaviti svoje ljubimce zbog selidbe, možda zbog novog posla u drugom gradu, pokažite im primer ove sirijske porodice, koja je pobegla od rata i koji su putovali više od 1.600 kilometara kao izbeglice, sa njihovom mačkom. Ova porodica je izgubila skoro sve u ratu i morala otiči i ostaviti sve iza sebe. Ali nisu ostavili njihovu dragocenu mačku. “On je član nase porodice”, otkrili su, jednostavno tako, stoji u opisu posta na društvenim mrežama.

Da ovo je priča o ljudima koji beže da sačuvaju živu glavu i nije im bilo teško da povedu svog ljubimca, kojeg su do tih teških dana voleli, mazili i pazili.

Toliko dirljiva priča, sa potresnim scenama, plakali smo…

petface viber

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.