Naslovna VESTI PSI POTROŠILA JE NEVEROVATNIH 10.000 DOLARA na svog psa za dva meseca, i...

POTROŠILA JE NEVEROVATNIH 10.000 DOLARA na svog psa za dva meseca, i kaže da su to najbolje potrošene pare! (VIDEO)

0
potrosila je neverovatnih petface

Opšte je poznato da je Njujork jedan od najskupljih gradova za život, ali je jedna žena bila šokirana kada je izračunala da je odgajanje psa u Bruklinu košta oko hiljadu dolara nedeljno, prenosi Blic.

Zdravstvena radnica Džesika Frisko bila je spremna na to da će, kao i svaki ljubitelj pasa, svoje štene razmaziti i učiniti sve da ono bude bezbedno i srećno, ali su je su je troškovi ipak iznenadili uprkos tome što je godinama štedela i pravila kompromise da bi uklopila psa u svoj gusti raspored.

PROČITAJTE I:

OVO TAKO BOLI: Pas kroz rešetke pruža šapu svima, samo da ga SPASU OD EUTANAZIJE! (VIDEO)

REAKCIJA SPAŠENOG MEDE IZ POŽARA u Rusiji, obišla svet i naterala na suze sve koji su pogledali! (VIDEO)

ZAŠTO SU PSI SLIČNI DECI: Pelene, maženje, igra… (VIDEO)

-Prvo sam morala da pređem u stan u kome su dozvoljeni ljubimci i koji je u blizini parka. Obezbedila sam podršku dečka, porodice i prijatelja koji žive u blizini. Imam dobar posao i pažljivo sam planirala budžet za štene, ali ovo troškove nisam mogla ni da zamislim – objasnila je on.

Međutim, kada se posle prva dva meseca provedena sa psom Lejdi osvrnula iza sebe, shvatila je da je potrošila 10.000 dolara za 10 nedelja, prenosi “Biznis insajder”.

Prvi veliki trošak bila je sama Lejdi koja je koštala 2.000 dolara, a čak i pre nego što je ona došla u kuću morala ja da obezbedi povodce, hranu, pelene, igračke i posude.

Pare su samo nastavile da odlaze. Svaka od poseta veterinaru, koje su česte u prvoj godini života psa, koštala ju je oko 200 dolara, a za šetača je na nedeljnom nivou izdvajala oko 100 dolara, navodi se na Blicu.

potrosila je neverovatnih petface

-Planirala sam da ću je voditi sa sobom na posao na kome su dozvoljeni ljubimci. Ispostavilo se da je zgrada u kojoj radim pet-frendli, ali da moj šef nije. Nije mi preostalo ništa drugo nego da unajmim šetača – objasnila je Džesika.

Još jedna od stavki na koju je unapred računala bila je škola za dresuru, a onda se desila nepredviđenja situacija.

-Lejdi je pojela moj donji veš i morala je da ide na operaciju koja je koštala skoro 5.000 dolara. Dve nedelje kasnije je povraćala, a ja sam je odvela kod veterinara jer sam svake nedelje izdvajala za njeno zdravstveno osiguranje. Ispostavilo se da je sa njom bilo sve u redu, ali sam ja svejedno morala da platim hiljadu dolara – kazala je.

Iako se suočila sa troškovima koje nije očekivala, Džesika kaže da je to najbolje potrošen novac u njenom životu, jer je zauzvrat dobila “beskonačnu i bezuslovnu ljubav”.

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.