Naslovna VESTI PSI TEŠKO POVREĐEN I ZANEMAREN: Trudom dobrih ljudi, RADOST OVOG PSA nije utihnula!...

TEŠKO POVREĐEN I ZANEMAREN: Trudom dobrih ljudi, RADOST OVOG PSA nije utihnula! (VIDEO)

0
povređen i zanemaren petface

Ovaj pas je pronađen na ulici sa otvorenim prelomom noge koji se zatrovao. Pas je bio neuhranjen i u teškom zdravstvenom stanju, ali je, prema rečima onih koji su ga pronašli bio veoma veseo. 

Nakon nekog vremena mišići su oslabili ovom psu i bio je u sve groznijem zdravstvenom stanju. Bila su potrebna sredstva za operaciju i sve što je bilo potrebno uz to.

Međutim i operacija je prošla kako treba, ali nažalost, kuca je ostala bez nogice. Noga nije mogla da se spasi i zbog toga sada ima malih poteškoća pri kretanju. Međutim, sve je to ništa s obzirom na to da je preživela, da može biti i dalje srećna i razdragana i da njena lepa ličnost neće ostati ukaljana. Bar se nadamo.

PROČITAJTE I:

OVO SE NE VIĐA ČESTO: Pas BRANI STOMAK svoje trudne vlasnice! (VIDEO)

DOK ČEKA EUTANAZIJU: Slika tužnog psa koji čeka uspavljivanje, OBIŠLA SVET! (VIDEO)

PORUKA PSA NA SAMRTI: “Kad umrem, pronađi nevoljenog psa i podari mu moje mesto! (VIDEO)

Ova kuca sada traži dom. Dom je je neophodan iz prostog razloga što niko ne zaslužuje da živi na ulici, a ovaj pas i ne može da živi na ulici. 

Prisetimo se jedne divne priče: Naja je imala tužan početak života. Bila je veoma zlostavljana, a zatim i napuštena. Srećom, završila je u lokalnom skloništu za životinje okruga Gibson grada Trentona, u Tenesiju. Sklonište za životinje može biti veoma stresno mesto, ali je svakako bolje od boravka na ulici. 

Iako je bila na sigurnom, Naja je bila veoma depresivan pas. Plašila se svega što vidi, sve dok joj nije prišla Kembl. Ona je znala da Naji treba pomoć i da joj je potreban dom u kojem će provesti život ispunjen ljubavlju. 

Pas je imao povredu na njušci i spod očiju. Povreda na njušci je najverovatnije bila od korpe. Kada je Kembl došla po ovog psa, Naja je bila sva prestravljena, a Kembl je praktično morala odneti psa u kola. 

Čim je stigla u svoj novi dom, Naja je prespavala čitav dan. Nije previše komunicirala sa svojom novom drugaricom Kembl, ali je nekako izgledala spokojno. 

Međutim, već sledeće večeri je Kembl je bila prijatno iznenađena kada je osetila njušku svoje prijateljice Naje na ruci. Nekoliko trenutaka kasnije Naja je bila u zagrljaju kod Kembl. 

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPOJEŠĆE JE TUMORI: Ovu kujicu iz Zaječara jedu tumori dojke, BEZ NAŠE POMOĆI nema joj spasa! (VIDEO)
Sledeći tekstOVAJ PAS JE REKAO “NE” SVOJOJ VLASNICI: Ovako se pas svađa sa vlasnicom! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime