Naslovna VESTI PSI TUŽNO: Vlasnici se odrekli psa, zato što je imao POVREĐENU NJUŠKU! (VIDEO)

TUŽNO: Vlasnici se odrekli psa, zato što je imao POVREĐENU NJUŠKU! (VIDEO)

0
povređenu njušku petface

Ovo može zvučati grubo, ali za veliki broj vlasnika kućnih ljubimaca, izgled životinje ima presudnu ulogu u tome da li će da vole ili ne nekog ljubimca. Ovo je priča baš o tome, ovo je priča o Barniju, koji je pronađen na ulicama Huntsvila sa unakaženim licem. Ono što ste činilo jeste da je ovaj pas imao veoma bolnu prošlost. 

Barni je imao bukvalno pola nosa, dok je druga polovina bila odstranjena. Na telu i glavi je imao brojne ožiljke od ujeda drugih pasa, najverovatnije. Pas je bio prekriven parazitima i pokvarene zube. Borio se da jede i da diše. Kada su mu vlasnici pronađeni, oni su odbili da ga vrate, čak i kada im je rečeno da postoji mogućnost da će biti eutanaziran. 

PROČITAJTE I:

OVO SE NE VIĐA ČESTO: Pas BRANI STOMAK svoje trudne vlasnice! (VIDEO)

DOK ČEKA EUTANAZIJU: Slika tužnog psa koji čeka uspavljivanje, OBIŠLA SVET! (VIDEO)

PORUKA PSA NA SAMRTI: “Kad umrem, pronađi nevoljenog psa i podari mu moje mesto! (VIDEO)

Suosnivačici lokalnog, gradskog skloništa, Anđeli Graber se slomilo srce kada je videla psa u ovako groznom stanju. Ona ga je odvela u sklonište i zbrinula. 

Pas je odmah podvrgnut medicinskom tretmanu spoljašnjih parazita i rana po telu, a nakon toga veterinarski specijalista je zakazao estetsku operaciju njuške. 

povređenu njušku petface

Posle operacija Barnijevo lice se potpuno izmenilo i sada može da diše i jede normalno. Uprkos teškim iskustvima, Barni je najumiljatiji i najveseliji pas u skloništu. Veseo je, živahan. Nije uopšte potišten zbog svega što je prošao i svih nevolja u koje je upadao. 

Ono što je najvažnije, Barni je udomljen, pronašao je mnogo toga što ne valja, ali sada ima dom i ljubav koju zaslužuje. 

Ovo je prava, filmska priča!

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.