Naslovna VESTI PSI POŽARI U KALIFORNIJI NE STAJU: Ovaj pas POMAŽE vatrogascima da prebrode teške...

POŽARI U KALIFORNIJI NE STAJU: Ovaj pas POMAŽE vatrogascima da prebrode teške trenutke!

0

Dok se požari i dalje šire po Kaliforniji, vatrogasci neumorno rade dan i noć na njihovom suzbijanju. Iako je zadatak pred njima iscrpljujući, ovaj dvogodišnji zlatni retriver se nada  da će ojačati moral vrednih vatrogasaca. Kerit, certifikovani pas za terapiju u kriznim situacijama, nudi utehu vatrogascima i svoj posao shvata vrlo ozbiljno.

Keritina vlasnica Hejdi objasnila je medijima da je ovom psu bilo suđeno da pomaže ljudima. U početku je odgajana kao pas vodič za osobe s oštećenim vidom. Međutim, zbog njene nježne naravi vlasnica je odlučila da će Kerit više odgovarati karijera certifikovanog terapijskog psa.

IZGUBLJENI PAS čuo je svoje vlasnike na televiziji: Upravo to ga je vratilo kući! (FOTO)

– Bilo mi je jasno od malih nogu da će biti izvrstan terapijski pas zbog svoje ljubavi i predanosti ljudima – rekla je Hjdii za PopSugar.

Kerit je počela da radi na hitnom odeljenju lokalne bolnice u Kaliforniji, gde bi posećivala pacijente, njihove porodice i osoblje bolnice.

 

Nakon što su požari počeli da se šire celom Kalifornijom, Hejdi je znala da dežurni vatrogasci trebaju Keritinu ljubav i podršku. Do sada je Hejdi odvela terapijskog psa u bazni kamp Woodward Fire u okrugu Marin i bazni kamp Creek Fire u okrugu Fresno – dva područja koja su najviše pogođena požarima.

USAMLJENI PAPAGAJ PRONAŠAO SRODNU DUŠU! Ljubav je promenila sve! (FOTO)

Prilikom poseta lokacijama Hejdi dolazi s Kerit oko 6 sati ujutro, kada vatrogasci doručkuju i pripremaju se za smene od 24 sata. Kerit obilazi sve, nudeći zagrljaje vatrogascima.

View this post on Instagram

From the San Francisco Fire fighter driving the engine, “Yesterday when we saw you everyone was so excited I almost had to stop the truck and turn around so we could play with Kerith.” Oh Kerith you are so loved by the firefighter hero’s fighting the #creek fire.⁣ ⁣ #goldenretrievertherapy #therapydogsofinstagram #dogsofinstagram#goldenretrieverlovers #goldenretrievertoday #goldenretrieversworld #officialretrievers #goldensofinsta #goldensofig #goldensdaily #dailygoldens #beautifulgoldens #golden_glee #goldenretrievers #therapydogs #retrieveroftheday #ilovemygolden #goldenretrieverslovex #goldenretrievertoday#welovegoldens #goldengram #goldenretrieverphotos#animalassistedtherapy#therapydogs#therapydog#mentalhealth#peersupport#nextrung⁣

A post shared by Kerith (@kerith_the_golden_retriever) on

 

Zanimljivo je da Kerit ima neverovatno kvalitetno podudaranje sa energijom ljudi. Ona se naprosto uklopi sa svima!

View this post on Instagram

Kerith loves to be with her firefighter friends so much sometimes I think she needs them more than they need her. Or, maybe it’s a mutual love affair.⁣ ⁣ ⁣ #goldenretrievertherapy #therapydogsofinstagram #dogsofinstagram#goldenretrieverlovers #pettherapy #goldenretrievertoday #goldenretrieversworld #officialretrievers #goldenfloofgang #goldensofinsta #goldensofig #goldensdaily #dailygoldens #beautifulgoldens #golden_glee #goldenretrievers #therapydogs #retrieveroftheday #ilovemygolden #rippinwild #goldenretrieverslovex #goldenretrievertoday#welovegoldens #creekfire #goldenretrieverphotos #animalassistedtherapy#therapydogs#therapydogsofinstagram#therapydogsofthegram#behavioralhealth

A post shared by Kerith (@kerith_the_golden_retriever) on

– Ako je vatrogasac superuzbuđen i legne na zemlju kako bi se Kerit mogla valjati i igrati s njim, tada će Kerit biti energičnija i vesela. Ako je vatrogasac smiren, pod stresom i povučen, i Kerit će biti mirna pored njega – zaključila je Hejdi.

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

 

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstHteo je da SPASI pačiće, ali nije ni slutio koliko će to biti NAPORAN posao! (VIDEO)
Sledeći tekstZABIJAJU EKSERE U MESO I BACAJU PO NASELJU STEPA STEPANOVIĆ! Pazite na svoje pse i drugare sa ulice!(FOTO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime