Naslovna VESTI PSI Devojka požurila DA SPASI DALMATINCA, a onda ugledala OVO

Devojka požurila DA SPASI DALMATINCA, a onda ugledala OVO

0
požurila da spasi, petface, pas, dalmatinac

Jedna objava na Fejsbuku unela je pometnju i zabunu. Devojka je požurila da spasi dalmatinca, a onda je ugledala ovo. Pas koji je lažao na ulici zapravo je bila lažna uzbuna. 

Cela priča je počela kada je jedna žena, koja je čekala autobus, fogorafisala izdaleka psa dalamatica kako nepomično leži na ulici i objavila Fejsbuk stranici da je psu potrebna pomoć jer ga je udario auto.

SLAMA SRCE: Našli su je ostavljenu sa porukom zakačenom za ogrlicu

Spasili psa nakon što je ŠEST SATI BIO ZAGLAVLJEN U CEVI

Njenu objavu odmah je videla Beka Irving koja je bukvalno iz kreveta poletela da pomogne psu, ali i da spreči da ga takvog vide deca iz obližnje škole.

Beka je u roku od 25 minuta bila blizu psa, a iz daleka rekla kako joj pas izgleda ukočeno i smrznuto. Ipak, kako mu se polako približavala, slutila je na najgore – da mu više nema pomoći, jer nije davao nikakve znake.

Došavši sasvim blizu, Beka je imala šta i da vidi! To je bila veliki plišani dalmatinac! Nije znala da li da se smeje i kako da reaguje, ali svakako je ovo bila olakšavajuća okolnost.

Ona je odmah podelila fotografiju na društvenim mrežama kako bi ostalim zabrinutim pratiocima pokazala o čemu se radi. Onda je već i bilo smešno.

požurila da spasi, petface, dalmatinac, pas

Beka kaže da je prilazeći psu iz daleka videla ljude koji samo prolaze tuda i bila jako besna zašto ga niko i ne pogleda, zašto niko i ne pokuša da mu pomogne. Razmišljala je koji je najbliži veterinar i kako nabrže može da mu pomogne.

Koliko god ishod bio presimpatičan, a možemo reći i srećan kraj, Beki se mora odati počast za požrtvovanost da se tom brzinom stvori tu kako bi pomogla bespomoćnoj životinji.

izvor: mirror.co.uk

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstČIVAVA – PAS HEROJ 2020. GODINE
Sledeći tekstKAŽI “PTIČICA”: Da li ste videli pseći selfi? (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime