Naslovna VESTI PSI PRESLATKO: Ovo prase se ponaša kao pas! (FOTO)

PRESLATKO: Ovo prase se ponaša kao pas! (FOTO)

0
prase petface

Naš narod često ume da kaže – “S kim si, takav si”. Očigledno je ta mudrost poznata i jednom prasetu, koje je provodeći vreme  sa svojim drugarima, psima počelo da se ponaša kao da je jedan od njih.

Pročitajte još: PREDIVNO: Rakun živi u kući sa dva psa i misli da je jedan od njih!

Zaista ne postoji ništa medenije nego kada jedna životinja počne da oponaša druge životinje sa kojima provodi dosta vremena. Tako smo naišli na rakuna koji se ponaša kao pas, na pacova koji prede kao mačka i tako dalje. Najnoviji primer stiže nam iz daleke Australije i odnosi se na jedno prase koje je poprimilo karakateristike svojih nerazdvojnih drugara – PASA.

prase petface

U pitanju je prase po imenu Oliv koje živi sa Lolom, Tili i Alfijem. Usled  vremena koje zajedno provode, Oliv je i sama počela da se ponaša kao pas. Prase je staro osam meseci i udomljeno je do strane Alise i Nika Čajldsa. Ovaj bračni par pored ove neobične ekipe ima i koze i patke.

Pročitajte još: NEOBIČAN DVOJAC: Udomljeno prase i pas najbolji su prijatelji!

prase petfaceInače, Alisa je fotograf te stoga neretko beleži preslatke trenutke ovih preslatkih mališana. Takođe, ona fotografije redovno deli sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram:
Ona se definitivno ponaša kao da je pas. Ona svaki sat u danu provodi sa njima, igra se kao pas, drema pored njih. Ako psi trče do kapije da zalaju na nekog, ona se trka sa njima, rekla je Alisa.

Pročitajte još: NEOBIČAN UČENIK: Prase koje uči dresuru!

Nepotrebno je trošiti reči na to koliko je ova ekipa medena. Dovoljan je samo jedan pogled zajedničke fotografije praseta i pasa, da se u to i sami uverite.

Pogledajte našu galeriju fotografija:

 

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDosadno i po pse OPASNO: Popino prase!
Sledeći tekstBRAVO ZA UČITELJE: Školarci iz Beograda u poseti napuštenim psima u Resniku!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime