Naslovna VESTI PSI PRAVA POBEDA U SUBOTICI : Nakon godina izgladnjivanja i zanemarivanja, Kira je...

PRAVA POBEDA U SUBOTICI : Nakon godina izgladnjivanja i zanemarivanja, Kira je dobila novi dom!

0
hranjena je hlebom petface

-Njena priča zaslužuje posebnu pažnju i zbog pakla u kojem je živela, ali i zbog divnih stvari koji su se desili od trenutka kada smo je skinuli sa lanca i poveli sa sobom u novi život, u kojem više nikada neće gladovati, srećno su napisali na svom Fejsbuk nalogu iz Subotičkih njuškica.

Kira je bila kost i koža živela je 6 godina na lancu, jela suvi hleb i spavala na hladnom, nije imala ni mogućnost da se negde zavuče i skloni morali su da je spasu i “ugoje”, nakon što su uradili sve preglede kod veterinara i dobili potvrdu da je Kira “samo” izgladnjivana.

PROČITAJTE I: 

KOST I KOŽA: Hranjena je hlebom i mašću, ima 6 godina i čitav život je bila na lancu! (VIDEO)

-Uz vašu pomoć smo uspeli da joj obezbedimo specijalne granule, Kreon tablete, kuvanu hranu ovim putem želimo da se zahvalimo SVIMA koji su na bilo koji način doprineli Kirinoj sreći. Zahvalni smo za svaki dinar i svaku granulu i posebno želimo da se zahvalimo Minei i Laciki kod kojih je Kira provela vreme oporavka, jer su je hranili 4 puta na dan, davali joj lekove, vodili u šetnju, mazili i pomogli joj da zaboravi tugu i lanac, piše u postu Subotičkih njuškica. 

Oni su sve to radili pored posla, isčekivanja bebe i tri psa koji žive kod njih kao članovi porodice. Njih dvoje su pokazali kako se sve može ako se želi i svi su im neizmerno zahvalni na izdvojenom vremenu, trudu i prostoru za Kiru. 

-Ona je danas uz suze radosnice ispraćena u svoj novi dom kod Čile i njenog supruga ova haljina na njoj je nova moda za pse nakon sterilizacije još jednom od srca hvala svima, zaključili su iz Subotičkih njuškica.  

Ovo je jedna velika pobeda za ŽIVOT! 

petface viber

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstROMEO I JULIJA: Dve mačke su neprestano gledale kroz prozor jedna u drugu!
Sledeći tekstSpasili su je trudnu iz zarđale žice, ali za njene bebe NIJE BILO ŠANSE! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime