Naslovna VESTI PSI OVO JE PRAVA SRAMOTA: Zavezala psa u komšijskom dvorištu i pobegla!

OVO JE PRAVA SRAMOTA: Zavezala psa u komšijskom dvorištu i pobegla!

0
prava sramota petface

Bivša vlasnica ove divne kujice mislila je da će proći neopaženo. Ali njen grozni čin snimile su nadzorne kamere ljudi ispred čije je kuće ostavila svoju ljubimicu poput predmeta. Kujica, koja je kasnije nazvana Takis, nije ni slutila šta će se dogoditi, prenosi Index.hr. prava sramota

Njoj je sve to izgledalo kao obična šetnja, ali u jednom trenutku njena vlasnica se zaustavila kraj kuće, zavezala je za stub i izgubila se. Kujica je pokušavala da se otrgne svim snagama, no nije uspela. Nakon nekog vremena vlasnica kuće izašla je kako bi obavila svoje jutarnje trčanje i ugledala je Takis.

PROČITAJTE I:

PRETUŽNO: Spaseni pas spava stojeći, jer nikad do sada nije video krevet! (VIDEO)

Odmah je nazvala obližnje sklonište i zatražila pomoć. Volonteri su došli vrlo brzo i stvar preuzeli u svoje ruke. Nikome nije bilo jasno zašto ju je vlasnica napustila, jer je Takis vrlo dobra s ljudima, mirna je, razigrana i prepuna ljubavi. 

Dobra stvar u celoj ovoj priči je to što je Takis u roku od 24 sata našla stalan dom i ljude koji će ju voleti više nego oni kod kojih je bila pre. Snimak zabeležen nadzornom kamerom možete pogledati ovde

Nadamo se da će u novom domu ovaj pas imati više sreće i da više nikada neće biti ostavljen na ovako tužan i brutalan način.

petface viber

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.