Naslovna VESTI PSI PRAVA ŽIVOTNA LJUBAV: Ovo nije još jedna od filmskih priča, ovo je...

PRAVA ŽIVOTNA LJUBAV: Ovo nije još jedna od filmskih priča, ovo je priča života!

0
prava zivotna ljubav petface

U bolesti i zdravlju, u nemaštini i bogatstvu, Džek i Diana su zajedno u svemu.

Kada su stari psi pronađeni napušteni na groblju u Mainu prošlog leta, završili su u društvu za spasavanje životinja. Spasiocu su pokušali da otkriju njihove vlasnike, ali niko nikada nije došao po Džeka i Dianu.

PROČITAJTE I:

Džon Ledžend je priredio venčanje svojim psima, a razlog je humane prirode!

Dakle, proteklih šest meseci, par zaljubljenih pasa bio je bez doma, jedino što su mogli imati pod tim imenom je sklonište. Oni su srećni što su tamo bili na sigurnom i toplom. Svakako bi ima bilo mnogo bolje u porodici koja bi ih volela, pre svega što Džek ima deset, a Diana sedam godina.

Da bi pokazali svima da ih treba udomiti zajedno, ljudi u skloništu su odlučili da ih venčaju i tako „ozakone“ njhovu vezu.

prava zivotna ljubav petface

-Osoblje se šalilo da su oni naš stari bračni par, ali kada smo odlučili da ih udomimo, morali smo naći interesantno i kreativno rešenje, rekla je direktorka skloništa Stivi Roj.

Pripremajući se za ceremoniju venčanja, osoblje je jednog jutra u februaru ukrasilo sklonište belim cvećem i drugim dekoracijama za venčanje. Napravili su oltar i crveni tepih kojim će mladenci prolaziti. Ubrzo su počeli dolaziti i prvi gosti.

-Diana je imala svoju svlačionicu gde je bila obučena u beli veo sa cvetnim okovratnikom. Džek je nosio leptir mašnu i strpljivo čekao svoju buduću ženu pred oltarom, iako je kada je ona došla, brzo dotrčao po nju na pola puta do oltara, kazala je Roj.

PROČITAJTE I:

LJUBAVNA BAJKA: Ebi i Zevs, dva pit bula, svoju vezu krunisali su brakom (VIDEO)

Rojeva je čekala pse kod oltara i kada su prišli izgovorila nekoliko reči o ovim psima, dok su prisutni fotografisali par.

Umesto da kazu „da“, srećno su zalajali i oblili polupcima i lizanjem svoju matičarku. Ceo dan je bio ispunjen ljubavlju, igrom i pesmom. Svi su bili radosni i razigrani.

prava zivotna ljubav petface

U skloništu su ubeđeni da će ovaj, novopečeni bračni par naći svoju porodicu. Džek je veoma dobar prema Diani, daje joj svoje igračke i druži se sa njom svakodnevno. Diana mu uzvraća pažnjom i umiljatošću. Džek sav bude mokra od Dianinog lizanja i ljubljenja.

Obožavaju pažnju!

Ovo nije još jedna u nizu filmskih priča, ovo je prava, ljubav za ceo život.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstHOROR U VAREŠU: J.K. OBESIO NAPUŠTENOG PSA o drvo, pa se pravdao DA MU JE SMETAO!
Sledeći tekstKAKAV ČOVEK: Naš privrednik poklonio svoju kuću, od koje su napravili azil za životinje!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime