Naslovna VESTI PSI PRAVDA ZA KEJTLIN: Uhapšen čovek koji je psu vezao njušku selotejpom!

PRAVDA ZA KEJTLIN: Uhapšen čovek koji je psu vezao njušku selotejpom!

2
uhapsen za zlostavljanje pasa petface

Ženka pit bula, Kejtlin, umalo nije uginula zbog okrutnosti jednog čoveka. On je u međuvremenu uhapšen, jer je psu njušku zalepio selotejpom!
15 meseci stara Kejtlin pronađena je na tremu i to sve zahvaljujući jednom komšiji koji ju je u takvom stanju video i odmah obavestio policiju!
“Imam psa koji je ovde u mojoj kući, pronašao sam ga sa zalepljenim ustima, iz kojih teče krv, a jezik mu je potpuno crn“, rekao je čovek koji je pozvao 911 i dodao: “Požurite. Ja jednostavno ne znam šta da radim”.
Ona je odvedena u „Charleston Animal Society“, gde je dobila hitnu medicinsku negu. Protok krvi je potpuno bio odsečen od njenog jezika, zbog čega je situacija bila dosta delikatna.
Njena priča je objavljena na njihovoj Facebook stranici i ljudi su počeli da je dele sa heštagom #Justice4Caitlin u nastojanju da pronađu nasilnika. U ponedeljak, policija je uhapsila Vilijama Leonard Dodsona (41) i ponuđena je kaucija od 50.000 dolara!
uhapsen za zlostavljanje pasa petface
“Ne mislimo da 50,000 dolara zaista odgovara bolu i patnji kroz koje je Kejtlin morala da prođe”, rekao je policajac.
Kejtlinin prethodni vlasnik izjavo je da je psa prodao jednom strancu za 20 dolara, jer je rušio svoju kuću i bio je zabrinut da bi Kejtlin mogla da bude izbačena. Dodson je priznao da je kupio psa za 20 dolara, ali sledeće noći ju je vratio vlasniku jer kako kaže „nije prestajala da laje“!
Dodsonu preti kazna do pet godina zatvora i novčana kazna od 5.000 dolara, jer je prouzrokovao “prekomernu i nepotrebnu bol i patnju.”
Kejtlin se u međuvremenu oporavlja bolje nego što su staratelji očekivali. Dobijaće laserske terapije kako bi se ubrzalo lečenje njenog jezika, a danas su joj operisani obrazi i usta! Kako kažu nadležni, ona je dobro, počela je sama da jede i pije!
Šta reći…

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSARAJEVO: Tražio da se inspektorka izvini psu zbog klevete i duševnih boli!
Sledeći tekstImate nemirne ljubimce? Super, mi ih nagrađujemo!

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime