Naslovna VESTI PSI Jelena i njeni prijatelji prave i postavljaju kućice za napuštene u naselju...

Jelena i njeni prijatelji prave i postavljaju kućice za napuštene u naselju Borča!

0
prave petface

Odluku da uzmu stvar u svoje ruke i počnu da prave skloništa za napuštene, Jelena Latinović i njeni prijatelji doneli su sa prvim niskim temperaturama. Još veću motivaciju dobili su, kaže, kada su videli da se ljudi širom Srbije priključuju akciji pomoći napuštenim psima i macama!

AKCIJA SE ŠIRI: „Dovedite napuštene kuce – obezbedili smo im smeštaj i hranu“!

– Do sada smo napravili više kućica za pse lutalice i razdelili ih. Naravno to nije kraj, pravićemo ih još cim dođemo do materijala. Svii treba da pogledaju koliko je ustvari jednostavno napraviti kućicu, a sa druge strane koliko su samo korisne onima koji nemaju topli dom, kaže Jelena za Petface.

prave petface

Jelenine kućice su od kartona i kesa za đubre, a na fotografijama koje nam šalje vidi se da osim vremena, ove kućice ne iziskuju ništa više. Ni preveliki novac!

I MACE U OBJEKTE: Mali Žuća pušten u supermarket da se zagreje!

– Mi se nalazimo u Borči i tu smo i postavljali kućice, jer ima dosta napuštenih pasa. Nadam se da će ovo nekoga inspirisati da i oni pomognu. Kada bi svako u svom kraju uradio isto ovo, naše napuštene životinjice bi se koliko toliko ugrejale na ovom „debelom minusu“, kaže za kraj Jelena.

prave petface

Pa baš tako, svako u svom kraju! Možete kontkatirati i one koji prave skloništa ukoliko biste možda donirali novac, materijal,..

Akcija se nastavlja i danas 😉

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstAKCIJA SE ŠIRI: „Dovedite napuštene kuce – obezbedili smo im smeštaj i hranu“!
Sledeći tekstVlasnica iznenađena jer su njena dva bela psa dobila crne štence

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime