Naslovna VESTI MAČKE TOMA JE PRAVI HEROJ: Gljivice, infekcije, virusi i sve je NOKAUTIRAO!

TOMA JE PRAVI HEROJ: Gljivice, infekcije, virusi i sve je NOKAUTIRAO!

0
pravi heroj petface

Borili smo se sa strašnom povredom, infekcijom, virusima, gljivicama, borili i izborili! Toma je divan mačak, socijalizovan, naučen na posip, nežan i mazan. Pitome naravi, nikada nije frktao, nikada pustio kandžice da ogrebe, a retko koja životinja je imala toliko obrada i čišćenja rane na živo, primila toliko injekcija, kapi za oči, tabletiranih antibiotika, probiotika, o mastima i kremama da i ne pričamo, ovako iz kragujevačke Crvene šapice započinju razgovor o neverovantom mačku za Petface.

Oni kažu da zahvaljujući jednoj plemenitoj ženi Ani, koja je pružila privremeni dom i sve vreme lečila Tomu, ozdravljenje i oporavak je bio moguć.

PROČITAJTE I:

AMPUTIRANA MU JE ŠAPICA, prima insulin i na specijalnom režimu ishrane je, mačka Mišu niko neće… (VIDEO)

Obavili smo i kastraciju, Tomu čeka verovatno još jedna hirurška intervencija jer zbog nedostatka tkiva na obrazu dolazi do uvrtanja donjeg kapka koji stalno iritira oko i izaziva upalu. Toma je pozitivan na FELV i FIV viruse i za njega je stalno potreban sirup Anima strath, navode iz Crvenih šapica.

Da podsetimo, ožiljna koža na obrazu je vukla kapak i Toma je imao entropiju. Zbog uvrtanja donjeg kapka, Toma je konstantno osećao bol zbog stalne iritacije rožnjače trepavicama. To izaziva i upale oka, koristio je antibiotike i kapi.

pravi heroj petface

Ovom mačku, heroju možete pomoći donacijama na žiro račun broj 160-419759-53, svrha uplate: za Tomu, Primalac Udruženje za zaštitu životinja šumadijskog regiona “Crvena Šapa”.

Zaista veliki heroj, sa neverovatnom pričom!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.