Naslovna VESTI PRAZNIČNA ČAROLIJA STIGLA I U AZILE: Kompanija dm obradovala naše „krznene sugrađane“...

PRAZNIČNA ČAROLIJA STIGLA I U AZILE: Kompanija dm obradovala naše „krznene sugrađane“ donacijom hrane

0
praznična čarolija stigal u azile

Kompanija dm drogerie markt donirala je hranu za mačke u vrednosti od preko 200.000 dinara azilima i udruženjima za zaštitu životinja u Srbiji, čime je još jednom dokazala svoju težnju da period za nama preimenuje u vreme darivanja, vreme empatije i vreme kada je važno da budemo tu za one kojima smo najviše potrebni.

U prazničnim paketićima koje je pripremila za njih, kompanija je donirala hranu za mačke udruženju građana „Animal Rescue Serbia – ARS“ i felinološkom društvu „Le PETit“ iz Beograda, prihvatilištu „Draževac“, azilu za mačke „Felix“ i udruženju „Udomi i spasi“ iz Novog Sada.

azil draževac

 

„Godinu za nama želeli smo da obojimo različitim vidovima podrške zajednici. Bez naših krznenih prijatelja ona ne bi bila ista. Mnogi od njih pronalaze svoje utočište upravo u ovakvim ustanovama, koje za njih predstavljaju spas od ulice. Iz tog razloga, rešili smo da ih obradujemo tokom novogodišnjih praznika i pružimo im pomoć i ljubav koji su im preko potrebni, a volonterima u ovim ustanovama zahvalimo što svakodnevno vode brigu o njima“, izjavila je Svetlana Zarić, menadžer asortimana u drogerijskom lancu dm.

DA LI ĆE SE MEDI SUDBINA NAJZAD NASMEŠITI? – Ostao je bez doma, prijatelja, ljubavi…

U oktobru mesecu protekle godine, kompanija je realizovala još jednu sličnu donaciju kada je uručila hranu za pse i mačke azilu „Riska“, u vrednosti od preko 120.000 dinara.

DIRLJIV PONOVNI SUSRET KRAVE I PSA ĆE VAS ODUŠEVITI (VIDEO)

U skladu sa korporativnom vodiljom „Zajedno jedni za druge“ dm nastavlja da pruža podršku različitim ustanovama u zemlji inspirišući druge kompanije, ali i pojedince, da se osvrnu oko sebe i preduzmu korake koji našu zajednicu čine boljim mestom.

Foto: Felix

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDA LI ĆE SE MEDI SUDBINA NAJZAD NASMEŠITI? – Ostao je bez doma, prijatelja, ljubavi…
Sledeći tekstZVAĆU GA ČOKO – Priča žene velikog srca koja je spasla povređenog psa ostavljenog kraj puta

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime