Naslovna VESTI PSI PREDIVNA VEST! Napušteni pas gotovo istog dana DOBIO NOVI PRAVI DOM!

PREDIVNA VEST! Napušteni pas gotovo istog dana DOBIO NOVI PRAVI DOM!

0
Kuja Lusi dobila pravi dom

Kada se želi, voli i hoće – čuda su moguća. Ova priča o veoma brzom udomljavanju jedne napuštene kuje vraća nadu u ljude. Ovaj pas je gotovo istog dana dobio novi pravi dom!

Kuja Lusi dobila pravi dom

Andrea Jerinić je nedavno objavila post o psu kojeg je pronašla na Fruškoj Gori u blizini mesta koje se zove Sofijini izvori. Andreja je sa svojom drugaricom vozila bicikl kada im je iznenada prišao veliki pas koji je odlučio da ih prati. Odlučnost ove kuje je bila ogromna, pratila ih je, trčala uz njih 30-tak kilometara sve do Novog Sada.

Pročitajte i ovo: KUJICA UDARENA i OSTAVLJENA ULICI! Bebe su sklonjene ali borba za život se nastavlja!

Andreja je objavila: „Znam da nije mali, beli, čupavi, ali ovakav pas zaslužuje dom pun ljubavi.“ Pregled kod veterinara je pokazao da je kuja zdrava, stara oko 8-9 meseci. Bila je malo mršava ali su je Andreja i drugarica nahranile i smestile u privremeni smeštaj.

Kuja Lusi dobila pravi dom

Andreja nažalost nema uslova da je zadrži ali pokušala je da joj nađe dom kakav zaslužuje. Iako mnogi psi mesecima i godinama čekaju osobu kojoj će pokloniti najveću ljubav koja se može zamisliti, čudo se dogodilo gotovo odmah.

Pročitajte i ovo: NEŽNA PRIČA IZA MISTERIOZNOG KIPA: Zašto ovaj bronzani psić „viri“ kroz ogradu

Kuja Lusi dobila pravi dom

Kujicu je preuzela Danijela iz Kule koja se bavi groomingom. Upravo ljubav prema psima je i odredila njeno zanimanje. Jedna od Danijelinih ćerki je novom psu u porodici dala ime Lusi. Lusi se odmah prilagodila i priključila ostalim psima o kojima brine Danijela. Trenutno ih ima pet od čega tri traže i čekaju novi dom.

Kuja Lusi dobila pravi dom

Lusi je dobila novi dom a hiljade drugih pasa čekaju. Pomozite. Jedan čeka baš vas i to kod Danijele. Pogledajte kakvi su medenjaci i postanite ponosan vlasnik psa.

Izvor: Facebook Andrea Jerinić

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNEŽNA PRIČA IZA MISTERIOZNOG KIPA: Zašto ovaj bronzani psić „viri“ kroz ogradu
Sledeći tekstIMAO SREĆE: Štenetu samo vrh nosa virio iz vode

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime