Naslovna VESTI PSI PREDOBRA DEVOJKA – Spasla živote posle saobraćajne nesreće

PREDOBRA DEVOJKA – Spasla živote posle saobraćajne nesreće

0
Predobra devojka

Kujica Tinsli je pokazala svu svoju dobrotu i ljubav prema ljudima. Pošto je doživela tešku saobraćajnu nesreću odmah je krenula da traži pomoć i tako spasla živote dvoje ljudi. Izraz: „Dobra devojka“ koji se često upućuje kujici kada uradi nešto dobro, u ovom slučaju zapravo treba da bude „PREDOBRA DEVOJKA“.

Predobra devojka

Jedne večeri, Tinsli se vozila sa svojim vlasnikom Kamom i njegovim prijateljem. Sticajem nesrećnih okolnosti došlo je do prevrtanja kamioneta kojim su putovali a oba čoveka su bila povređena. Tinsli nije oklevala kada je shvatila da je ona jedina koja može da pomogne.

Pročitajte i ovo: NASILNICA – Bacila psa na policajca!

Krenula je putem ka gradiću kada su na nju našli policajci u redovnoj patroli. Pošto su pomislili da se radi o uličnom psu pokušali su da je uhvate kako bi je odveli u prihvatilište. Međutim, Tinsli to nije dozvolila. Vešto ih je izbegavala sve više ih vodeći ka mestu nesreće.

Predobra devojka

Pročitajte i ovo: ZVEZDE se bore protiv ISTREBLJENJA jedne vrste MEDVEDA.

Policajci su kasnije shvatili da je to sve bio deo njenog plana kako bi ih dovela do unesrećenih ljudi. Povređeni muškarci su već bili promrzli u trenutku kada su ih pronašli policajci. Po prijemu u bolnicu, utvrđeno je da su bili na granici smrzavanja i da bi se priča završila tragično da Tinsli nije reagovala.

Predobra devojka

Posle nekoliko dana, Tinslijev vlasnik Kam je otpušten iz bolnice. Susret sa Tinsli je bio dirljiv, a ova verna i pametna kujica je sada dobila još više pažnje. Kam kaže: Razmazio sam je. Za večeru dobija pljeskavicu ili divljač i obavezno, mnogo češkanja i maženja.“

Izvor:  autoevolution.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstZVEZDE se bore protiv ISTREBLJENJA jedne vrste MEDVEDA.
Sledeći tekstBADI NAS JE NAPUSTIO – Umro pas koji je dotakao stotine srca!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime