Naslovna VESTI IDENTIFIKOVAN mladić koji je NAMERNO BICIKLOM pregazio golubove na Trgu!

IDENTIFIKOVAN mladić koji je NAMERNO BICIKLOM pregazio golubove na Trgu!

0
pregazio golubove petface

Identitet muškarca koji je u utorak, 2. aprila, na Trgu bana Jelačića u Zagrebu, pregazio golubove tako što se zaleteo biciklom među njih – otkriven je uz pomoć građana!

MINISTAR STEFANOVIĆ: Pronašli smo taksistu koji je pregazio psa, Taru!

Naime, javnost je šokirao snimak koji je postavilo udruženje Prijatelji životinja na svojoj Facebook stranici, a na kome se vidi kako mladić, sa namerom da ih povredi, biciklom prolazi kroz jato golubova. Kako prenosi “ANIMALEX” – udruženje za pravnu zaštitu životinja –  veliki broj gloubova je ovom prilikom povređen i ubijen, a identitet mladića je ubrzo otkriven, nakon dojave građana.

pregazio golubove petface

– Poštovani građani, zahvaljujući vašoj pomoći otkrili smo identitet muškarca koji je 2. travnja 2019. pregazio golubove, usmrtio ih i teško ozlijedio – golubove koje je stariji gospodin hranio. Hvala vam na vašoj pomoći, u rekordnom roku došli smo do identiteta počinitelja. Kaznenu prijavu smo napisali u ime udruga Animalex i Prijatelji životinja, upravo je predana na Općinsko državno odvjetništvo. Hvala vam na vašoj pomoći! Bez vas ništa ne bi bilo moguće i neizmjerno smo vam zahvalni. Nadamo se da danas neće biti nikakvih loših vijesti, napisali su iz “ANIMALEX”.

PROKUPLJE: Malenu je za 5 MINUTA, DVA PUTA PREGAZIO AUTOMOBIL!

Pogledajte kako je sve izgledalo.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.