Naslovna VESTI PRESLADAK: Dečak biciklom pregazio pile, pa ga odmah odneo u bolnicu i...

PRESLADAK: Dečak biciklom pregazio pile, pa ga odmah odneo u bolnicu i ponudio svoj džeparac!

1
pregazio pile petface

-Ovaj mali dečak iz Sairanga, Mizoram, slučajno je svojim biciklom pregazio pile koje pripada komšiji. Uzeo je pile, otrčao u obližnju bolnicu svojim džeparcem želeo da plati da mu doktori pomognu, napisao je korisnik društvene mreže Facebook, Sanga Says, uz dodatak da je dečak toliko sladak da nije znao da li da plače ili da se smeje.

DIVNO DETE: Dečak (14) zaustavio saobraćaj i spasio mače, koje je neko izbacio u kesi za smeće!

Naime, ovog vikenda jedan dečak iz Mizorama, u Indiji, pokušao je da spasi pile svog komšije nakon što ga je slučajno pregazio biciklom. Fotografiju ovog dečaka je objavio korisnik Facebook-a, a ona je naravno odmah postala viralna, zbog dečakovog zabrinutog izraza lica.

pregazio pile petface

Slika je podeljena je više od 90 hiljada puta, a dečak koji u jednoj ruci drži pile, a u drugoj ruci novac, osvojio je srce ljudi širom sveta. U komentarima su mnogi oduševljeni dobrotom i nevinošću dečaka, ali je, ipak, i mnogo onih koji ga hvale zato što se poneo odgovorno.

Upoznajte Vanju, dečaka koji ima SAMO šest godina i pomaže napuštenim životinjama!

Dečak je kasnije dobio i nagradu u svojoj školi zbog toga kako se poneo.

pregazio pile petface

-Derek C Lalchhanhima, 6 godina, dobija nagradu od svoje škole, za podvig koji je učinio. On je čak dobio i šal, koji u tradiciji način da se nekome oda počast. Daje se onima koji su pokazali izuzetnu hrabrost, navodi se u soapštenju!

Ovakva deca nam vraćaju veru u bolju budućnost!

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.