Naslovna VESTI PSI POSLEDNJA VEST: Uhapšen čovek koji je pregazio psa kombijem! U subotu protest!

POSLEDNJA VEST: Uhapšen čovek koji je pregazio psa kombijem! U subotu protest!

0
pregazio psa kombijem petface

Vest da je čovek pregazio psa kombijem pre dva dana, ispred šokiranih očevidaca, izazvala je oštre kritike javnosti. S tim u vezi, redakciji Petface-a javio se Sava Lukić iz Beograda, Beograđanin koji nije želeo da sedi „skrštenih ruku“ već da na neki način privuče pažnju nadležnih na porast nasilja nam životinjama. Poslednju vest koju nam je Sava saopštio je da je nasilnik koji pregazio psa kombijem UHAPŠEN!

Podsetite se vesti: NAJNOVIJA VEST: Kombijem pregazio psa pred šokiranim prolaznicima!

– Poslednja informacija koju sam dobio direktno iz policije je da je osumnjičeni priveden i procisuiran. Proveriću još jednom detalje, jer mi nisu saopštili ime, ali informaciju sam dobio od nadležnih. Ukoliko je tačno, to je veliki korak napred ka ostvarivanju prava životinja i veliko upozorenje nasilnicima da se takve stvari više neće tolerisati, rekao nam je Sava.

Sava nije sedeo „skrštenih ruku“, otišao je na mesto gde je čovek nemilosrdno pregazio psa kombijem kako bi saznao detalje.

pregazio psa kombijem petface

Danas sam otišao tamo i saznao da se čovek zove Joković Batić. Visok, ćelav, sa brkovima. Već je ranije pravio probleme, kaže Sava za Petface i dodaje da u subotu u 12h organizuje protest u čast preminulom psu.

– Moja ideja je da se okupimo tamo sa našim ljubimcima i da privučemno pažnju medija. Pozivam sve da dođu sa svojim ljubimcima i decom u subotu, u 12h, na livadu kod fudbalskog balona, preko puta Bežanijskog groblja. Reagujmo – MIROLJUBIVO I DOSTOJANSTVENO. Pokažimo monstrumu ko smo mi, a ko je on. Mi smo ljudi! Mi smo građani! Mi umemo da volimo! Mi umemo da poštujemo život!, rekao je Sava.

Kako nam je Sava objasnio, okupljanje svih onih koji žele da odaju počast svim životinjama žrtvama nasilja zakazano je za 12h na livadi, odakle će se u mirnoj šetnji uputiti ka okretnici, gde se desio monstruozni čin.

– Ponesite sa sobom igračke za pse, granulice, koske, ogrlice… sveće… šta god vam padne na pamet. Te simbolične stvari ćemo ostaviti na mestu gde je dušica ubijena. Na samoj okretnici se nećemo zadržavati dugo, da ne bismo imali problem sa Gradom. Posle ćemo se vratiti na livadu i pustiti naše ljubimce da se igraju i da svojom iskrenom ljubavi i čistotom odaju počast poginulom drugaru, objasnio nm je Sava.

Za sada, kaže, njegova ideja je dobila veliki odjek u javnosti i dosta ljudi se pridružilo EVENT-u kao podrška. U čast ovog mališana, pokrenuta je i peticija, koju možete potpisati klikom na link: Kaznimo monstruma koji je kombijem gazio psa!

Pred vama je nekoliko načina da kažete NE nasilju nad životinjama! Izaberite bar jedan i svojim potpisom, dolaskom na event, glasom – podržite Savu i njegove istomišljenike.

POZOVITE SVE I PODELITE VEST!

Eventu se priključite na linku: Kada ce “mnogo” da postane “previse”?

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstMila i Čemp „razbijaju“ predrasude o pitbulovima!
Sledeći tekstALESKINAC: Deca brinu o napuštenim macama, a u pomoć im je pristigao i OVAJ ČOVEK!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime