Naslovna VESTI PSI PROKUPLJE: Malenu je za 5 MINUTA, DVA PUTA PREGAZIO AUTOMOBIL!

PROKUPLJE: Malenu je za 5 MINUTA, DVA PUTA PREGAZIO AUTOMOBIL!

0
PREGAZIO petface

Sećate se Malene – divne kujice koju je za samo 5 minuta, dva puta, PREGAZIO automobil? Sreća u nesreći je bila ta što ju je u takvom stanju pronašla Ana, odvela svojoj kući i brinula o njoj dva dana, dok joj nisu pritekli u pomoć iz Udruženja Šapica u Prokuplju!

– Malena je imala puno sreće, jer je polomljena „samo“ butna kost. Imala je i teži oblik štenećaka, ali svi su u čudu kako je uopšte i preživela! Veterinar je procenio da će za par dana, ako bude stabilziovana situacija, Malena biti i operisana. Tako je i bilo, kaže nam Biljana iz ovog prokupačkog Udruženja!

PROKUPLJE: Biljana prodaje cveće, a od novca koji zaradi, brine o napuštenim psima!

PREGAZIO petface

Pole operacije kujica se svakim danom oporavljala, ali zbog preležanog štenećaka veterinar je pristao da celu zimu bude u njegovom prostoru, na toplom, zarad što sigurnijeg oporavka.

PREGAZIO petface

– Sve dosadađanje analize, intervencije, postoperativni tok, terapije i hrana za ovu kujicu iznose ukupno 40.000 dinara. U to je uračunat smeštaj preko cele zime. Biljana je objavljivala ali odziv za finansijsku pomoć u plaćanju troškova lečenja ove dušice je bio jako slab. Samo jedna sugrađanka je uplatila do sada 1.000 dinara i na tome su joj zahvalni. Podsećam da je Biljana osnivač ujedno i jedini aktivni član na terenu Udruženja za zaštitu životinja u Prokuplju, kaže za naš portal Danijela koja je apelovala za pomoć!

PROKUPLJE: Biljana NIJE DOZVOLILA da se ovaj pas uspava, sada treba našu pomoć!

PREGAZIO petface

Prema njenim rečima,bilo je nekih negativnih komentara na račun gospođe Biljane, koja inače zarađuje tako što na ulici po kiši snegu vetru, prodaje cveće. Od tih para hrani i napuštene životinje. Zato je odlučila da sve uplate budu javno objavljene na njihovj facebook stranici!

– Uplate za Malenu možete uplatiti na račun Udruženje za zastitu zivotinja ,,ŠAPICA” Prokuplje,

200-2806510101011-64

Poštanska štedionica.

Naravno, ako neko bude imao želju da Malenoj posle oporavka pruži dom, može se javiti direktno za sve informacije Biljani Vučetić iz Prokuplja na telefon: 060 3289740

Molimo sve da pomognu, dodala je za kraj Danijela!

Hajde da pomogemo ovoj nesrećnoj kujici!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstOrganizovao skup „Hoću da pomazim psa“ – sleduje mu OPASNA KAZNA!
Sledeći tekstSLATKIŠ: Silky je zbog bolesti izgubila krzno, završila je u azilu i dobila džemperić!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime