Naslovna VESTI PSI PREKRŠENO OBEĆANJE – Javna opomena za dostavljača koji je zaboravio na dogovor!

PREKRŠENO OBEĆANJE – Javna opomena za dostavljača koji je zaboravio na dogovor!

0
prekršeno obećanje

Jedan dostavljač iz kompanije UPS se posle više dolazaka u dom zlatnog retrivera veoma sprijateljio sa psom koji ga je uvek radosno sačekivao i želeo dobrodošlicu. Sklopili su i dogovor: kada god dostavljač bude dolazio doneće retriveru poslasticu.

prekršeno obećanje

I tako je dogovor poštovan sve do jednog dana kada je čovek zaboravio da svom prijatelju donese uobičajen poklon. Naravno, pas nimalo nije bio oduševljen ovim postupkom, čak bi mogli da kažemo da ga je tolika zaboravnost prilično naljutila. Odlučio je da uzme stvari u svoje ruke i primereno „kazni“ prijatelja koji ga je izdao.

Pročitajte i ovo: „USPAVAJTE ME! DOBIĆETE ONO ŠTO STE ODUVEK ŽELELI.“ Mačka Anastazija poslala poruku Dubrovačkim vlastima.

Dok je dostavljač ulazio u svoj kamionet, nije primetio psa koji je uskočio u zadnji deo kamiona. Vozio se kroz ceo grad do sledeće kuće gde je izvršena dostava. Tada je čovek doživeo šok. Kada je otvorio vrata kamiona ugledao je svog prijatelja. I ne samo to, ovaj je imao i poruku za njega koja mu je visila oko vrata.

prekršeno obećanje

Pročitajte i ovo: PEKI – Život u patnji i bolu!

Na kartonu je pisalo: „Ovaj čovek je ZABORAVIO da mi da kolačić! Ušunjao sam se u njegov kamion i provozao. Sada mora da me vrati kući!“ Dostavljač je bio oduševljen i posramljen. Vratio je psa vlasniku od koga je dobio objašnjenje. Vlasnik je primetio koliko je njegov pas bio razočaran i odlučio je da napravi šalu kako bi ga oraspoložio. Sve je uspelo, zahvaljujući pameti četvoronožnog prijatelja.

prekršeno obećanje

Vozač kamiona je na kraju dana celu priču podelio na društvenim mrežama.

Izvor:  ilovemydogsomuch.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekst„USPAVAJTE ME! DOBIĆETE ONO ŠTO STE ODUVEK ŽELELI.“ Mačka Anastazija poslala poruku Dubrovačkim vlastima.
Sledeći tekstVETERINAR HEROJ – Rizikuje život da bi spasao stotine životinja iz Ukrajine!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime