Naslovna VESTI MAČKE VIDEO: Ovo mače je prekinulo važan prenos uživo kako bi se igralo...

VIDEO: Ovo mače je prekinulo važan prenos uživo kako bi se igralo sa voditeljem!

0
mače petface

prenos : Svima je dobro poznato koliko je teško ignorisati mačiće. Gotovo je nemoguće ne obratiti pažnju na njih kada se vrzmaju oko nogu i kada mjauču, a o njihovoj medenosti ne treba posebno trošiti reči. Upravo sve to, imao je prilike da vidi jedan američki voditelj, kada mu se usred prenosa ispred kamera pridružilo jedno mače!

Pročitajte još: 

ZA PRIMER: Osnivač Vikiliksa, Džulijan Asanž, udomio maleno mače!

Reporter Nima Šafe je bio usred prenosa koji se ticao predsedničkih izbora u Americi, kada mu se pridružio jedan neobičan sagovornik. U pitanju je bilo jedno preslatko mače, koje ni po koju cenu nije želelo da bude neprimećeno.

Ovaj novinar je svojim kolegama u studiju potanko objasnio kako je došlo do ovog neobičnog susreta sa belo – narandžastim mačetom. U pitanju je jedan aktivni mališan koji zahteva svu pažnju ovog sveta. Mače je imalo sreće jer je naišlo na ekipu koja je više nego raspoložena da mu pokloni svoje dragoceno vreme.

Pročitajte još:

Pas rase border koli usvojio je mače i ne odvaja se od njega!

Novinarska ekipa koja je realizovala prenos uživo je pozvala lokalno udruženje. Dok su čekali da volonteri pristignu igrali su se mačetom, koje su prozvali novom maskotom emisije.

Pročitajte još: 

SKRIVENA KAMERA: „Ljubav psa je besplatna. Uzmite je“!

Iako je reporter Nima Šafe možda propustio da podeli sa gledalištem važne informacije koje se tiču predsedničkih izbora, on je uspeo da prenese važnu lekciju. Biti spontan i human u životu je mnogo važnije od pukog obavljanja posla.

Ukoliko odgledate ovaj VIDEO verujemo da ćete se i vi složiti. 😀

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime