Naslovna VESTI PSI ČUDESNI PREOBRAŽAJ povređene keruše koji joj je spasio život

ČUDESNI PREOBRAŽAJ povređene keruše koji joj je spasio život

0
preobražaj petface

Svaki preobražaj na bolje je divan, ali onaj koji je doživela malena Sperou (Vrabac), neverovatan je. Nakon što je živela duži period na ulici, Sperou je, šepajući, pronašla put do jednog kompleksa zgrada. Nakon što su primetili da je povređena, stanovnici kompleksa su pozvali pomoć.

Udruženje „Nada za šape“ odgovorilo je na poziv i došli su da pomognu malenoj keruši. Hteli su da osiguraju mesto gde se nalazila kako ne bi pobegla i da bi joj pomogli, međutim, taj problem nisu imali.

Čim je Sperou spazila spasioce, obradovala im se i potrčala je ka njima, iako je bilo jasno da je u velikom bolu. Bila je izgladnela i zdušno je prihvatila sve što su joj spasioci dali kako bi se najela.

Pročitajte još: Pas iz prihvatilišta ne skida osmeh sa lica zbog NOVE FRIZURE

Pošto su joj dali malo hrane, spasioci su pokušali da joj stave povodac, ali se preplašila i podvukla pod stolicu. Tada su primetili koliko je gadno šepala i znali su da moraju da je odvedu kod veterinara što je pre moguće.

Opet su joj dali da jede, tako joj odvukli pažnju i uspeli da joj stave povodac. Uzeli su je i hitro odveli kod veterinara, a ona je bila mirna kao da je već sama shvatala da je pomoć na putu.

preobražaj petfaceZbog velike količine ućebane dlake, nije bilo jasno koliko je povređena i gde su se povrede nalazile. Tek nakon što su uspeli da je obriju, oktrili su da joj je polomljena noga kao i da ima ogroman tumor na uvetu i nekoliko manjih tumora.

Na svu sreću, tumori su bili benigni, ali idući tako dugo sa velikim tumorom i polomljenom nogom, stvaralo je psu ogroman bol.

Pročitajte još: DIVNO: Grumerka usred noći u svom salonu šišala napuštenog psa!

Zahvaljujući operacijama noge i tumora, Sperou je doživela čudesan preobražaj i sada je sasvim u redu jer se oporavila nakon samo nekoliko dana i živi srećno kao i svaki drugi pas.

Nakon nekoliko nedelja, Sperou je čak dobila i svoj stalan dom. Sada je čista, bela, čupava i ne šepa već veselo trči kao i svaki drugi pas.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPANČEVO: Keruša nađena u skučenom dvorištu, blatu i na lancu!
Sledeći tekstPitbulica Bejli spasena sa ulice i dobila potpuno drugačiji život!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime