Naslovna VESTI PSI VIDEO: PRESLATKI PAR JE NERAZDVOJAN! – Štene i golubica najbolji prijatelji

VIDEO: PRESLATKI PAR JE NERAZDVOJAN! – Štene i golubica najbolji prijatelji

0
najbolji prijatelji

Sudbina često uspe da spoji i nešto što je naizgled nespojivo. Kada su osnivačicu Fondacije Mia, Sju Rodžers prošle godine pozvali i zamolili da privremeno uzme mladunče golubice koje su pronašli građevinski radnici ona je rado prihvatila molbu. Tako je u dom u kojem živi više životinja stigla i Lovei.

najbolji prijatelji

Kako je Lovei bia siroče, Sju je preuzela ulogu mame tužnoj golubici. Sju je tada mislila da će Lovei kod nje ostati samo nekoliko nedelja.  Čim je golubica porasla i ojačala Sju ju je pustila na slobodu. Ali Lovei sa stalno vraćala. Koliko god daleko je Sju nosila u divljinu, nekoliko sati kasnije golubica bi se pojavila na njenoj terasi. Sju je posle nekoliko pokušaja odustala. Lovei je postala kućni ljubimac. A onda se pojavio Alfi.

Pročitajte i ovo: PRESTRAŠNO ISKUSTVO! – Pas spašen iz fabrike mesa se oporavlja!

najbolji prijatelji

Alfi je štene koje ima brojne zdravstvene probleme. Izuzetno je sitan i stalno deluje preplašeno. Ne želi da se igra i druži sa drugim psima upravo zato što je tako mali. Prepun je radosti i veoma živahan ali, čini se da su mu svi drug psi jednostavno preveliki za njegov ukus.

najbolji prijatelji

Pogledajte i ovu neverovatnu priču: UDOMLJENI PAS SPASAO MAČIĆE – Nije zaboravio kako je biti sam i nemoćan

Lovei je izgleda prepoznala Alfijev strah i odlučila da mu ona pravi društvo. Od tada su nerazdvojni. Čini se da golubica misli da je Alfi druga ptica. Na kraju krajeva, Alfi se zaista i ne ponaša kao drugi psi. Razvili su neki samo njima razumljiv zajednički jezik i zajedno se igraju. Omiljena zabava je da Lovei skoči Alfiju na leđa i onda ga jaše po kući.

Izvor:  tag24.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstZBOG LJUBIMCA I U ZATVOR! – Ovaj čovek je izabrao zatvor umesto da se odrekene svog psa!
Sledeći tekstKAKAV TALENAT! – Pas slikar zaradio 15.000 EVRA od prodaje svojih dela!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime