Naslovna VESTI PSI PRESLATKO: Dečak i komšijski pas se zbližili u karantinu

PRESLATKO: Dečak i komšijski pas se zbližili u karantinu

0
preslatko, petface

Pandemija virusa korona donela je socijalnu distancu, ali da li vam se ponekad učini da je ta distanca samo fizička, a da je čitava ova situacija zapravo zbližila ljude.

Imali smo nekoliko primera zbližavanja komšija tokom pandemije, i to najviše posredstvom kućnih ljubimaca. Jedan takav primer je i pismo desetogodišnjeg dečaka svojim komšijama.

PSEĆA MOTORISTIČKA BANDA – Pogledajte ovaj neverovatni VIDEO!

ŠTA SU SVE SPREMNI DA UČINE ZA NAS: Ovaj VIDEO je neverovatan, LJUBIMCI BI SVE ZA NAS!

Mališan Troj raznežio je svoje komšije, ali i mnoge ljude na društvenim mrežama koji su videli njegovo pismo: Dobar dan komšije, ja sam Troj, idem u 4. razred i želeo bih da vam ponudim da nakon ovog virusa prošetam i pričuvam vašeg psa, ako vam bude zatrebalo.

Njegove komšije imaju malog preslatkog zlatnog retrivera Artura za koga verujemo da bi bio oduševljen da se druži sa Trojem. Pismo je odmah objavljeno na Arturovom instagram profilu sa komentarom da sigurno može Troja da ubedi da mu da više poslastica nego njegovi ljudi.

preslatko, petface

Ljudi su bili oduševljeni gestom ovog dečaka i imali samo reči hvale za ovako nešto, a Artur je postajajo sve popularniji na Instagramu. 

Nakon nekoliko dana objavili su da su ova dva mališana počela da se druže, za sada na bezbednoj distanci, ali i da je Artur siguran da će ovo prerasti u jedno veliko prijateljstvo. 

izvor: boredpanda.com

Petface Viber zajednica

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKRAGUJEVAC: upucan pas pored puta i nećete verovati šta je policija uradila! (VIDEO)
Sledeći tekstZATVORILI ČIVAVU U SANDUK I OSTAVILI JE KRAJ AUTOPUTA (Video)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime