Naslovna VESTI PRESLATKO – Ždrebe siroče ima specijalnu pomoć

PRESLATKO – Ždrebe siroče ima specijalnu pomoć

0
ždrebe i pas

U trenutku kada mu je bilo najteže malo ždrebe po imenu Taj je dobilo pomoć i podršku od neuobičajenog prijatelja. Pas Zip je odlučio da pomogne Taju pružajući mu ljubav i pažnju koju nije mogao da dobije od majke. Ovo ždrebe siroče je dobilo specijalnu pomoć.

ždrebe i pas

Zip nikada ranije nije bio posebno zainteresovan za druge životinja na farmi na kojoj je živeo. Nikada nije imao neku posebnu interakciju sa konjima. Međutim, kada je osetio da je malenom ždrebetu bila potrebna pomoć, odmah je uskočio u novu ulogu.

Pročitajte i ovo: TRAŽE SE majka i ćerka koje bacaju salamu sa komadima stakla!

ždrebe i pas

Tajema majka se razbolela samo nekoliko dana pošto se oždrebila. Vlasnik ju je odvojio od ždrebeta koje je odmah palo u ozbiljnu depresiju. Majka je uprkos lečenju ubrzo uginula, a Taj je ostao siroče.

ždrebe i pas

Pročitajte i ovo: U DOBRU I U ZLU: Potresan trenutak kada beskućnik deli hleb sa dva psa

Zip je osetio tugu i nesreću malenog Taja. Pridružio mu se u štali i počeo da provodi vreme sa ždrebetom. Čini se da je pronašao najbolji način da mu se približi, bude sa njim i pružimu podršku u trenucima kada je Taju bila potrebna ljubav, razumevanje i nežnost. Nije se odvajao od ždrebeta, spavao je sa njim, šetao i pravio mu društvo.

ždrebe i pas

Posle šest nedelja Taj je počeo da se oporavlja. Živnuo je, počeo redovno da jede i vrlo brzo je izrastao u zdravog i snažnog konja. Zipova uloga u njegovom oporavku je bila presudna a prijateljstvo koje je nastalo i danas je neraskidivo. Zip i Taj se druže kad god imaju priliku. Zip i dalje nije zainteresovan za druge konje i životinje na farmi.

Izvor:  animalzoo.ro

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstTRAŽE SE majka i ćerka koje bacaju salamu sa komadima stakla!
Sledeći tekstDA SRCE PREPUKNE: Sam na svetu ima samo jednu poruku!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime