Naslovna Slajder vesti PRESLATKOĆA: Fotografijama ovog malenog praseta nećete odoleti

PRESLATKOĆA: Fotografijama ovog malenog praseta nećete odoleti

0
preslatkoća, petface, prase

Sva ta malena bića su tako neodoljiva, ali ovo je jedna preslatkoća. Fotografijama ovog malenog praseta nećete odoleti, u to smo sigurni!

Fotografijama obeležavamo sve za nas važne događaje, pa tako i rođenja ljubimaca. Kašli, fotografkinja iz Nukasla, odlučila je da napravi uspomene svom ljubimcu – malenom prasetu.

SAV UŽAS KORIDE! Evo koje STRAHOTE trpe bikovi pre nego što uđu u arenu!

Snimak susreta mačke i tigra postao hit – njena reakcija NEPROCENJIVA! (VIDEO)

Iako prasetu to kasnije ništa neće značiti, sigurni smo da će njegovi vlasnici uživati u ovim neodoljivim fotografijama.

Kašli kaže da se ovakve fotografije često mogu videti sa šrancima ili macama, ali ne i sa prasetom. Zato su želeli da naprave nešto neobično i preslatko, nešto prema čemu nećete ostati ravnodušni.

preslatkoća, petface, prase

Kašli kaže da je ovo fotografisanje poput fotografisanja bebe koja je uspavana, a vi oko nje pravite najlepše fotografije. Maleno prase je sve vreme mirno spavalo, a oni su se trudili da u sobi bude tiho kako ga ne bi uznemiravali.

Dajnamajt ima samo dve nedelje, a Kašli kaže da ju je bilo čak i lakše slikati nego bebu. Ovo je bilo Kašlino prvo fotografisanje životinje, a svakako ju je inspirisalo da nastavi da se bavi time. 

preslatkoća, petface

Ona kaže da bi joj bilo drago da nastavi da pravi ovakve tipove fotografija, jer su veoma inspirativne i zaista preslatke. 

Kašli kaže da je bila sigurna da će porodica i prijatelji dobro odreagovati na ove fotografije, ali se nije nadala da će fotografije malene Dajnamajt tako brzo pronaći put do srca ljudi širom sveta. 

izvor: boredpanda.com

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.