Naslovna VESTI MAČKE Mama je uključila baby monitor i videla PRESLATKU SCENU!

Mama je uključila baby monitor i videla PRESLATKU SCENU!

0
preslatku scenu petface

Od kada je vlasnica mačka po imenu Drake zatrudnela i stomak počeo da joj raste mačak je bio opsednut svojom budućom drugaricom.

Voleo se maziti o stomak buduće mame i sedeti u krilu kako bi bio blizu svoje buduće sestre. Gledao je neprestano u svoju vlasnicu sve dok nije stigao taj dan. Pre šest meseci rodila se njegova mala sestra Alina.

PROČITAJTE I:

Mačke i bebe: Pripreme za dolazak bebe ako imate mačku!

-Kada se rodila, u početku je bio malo nesiguran, ali nakon nekoliko nedelja odlučio je da je voli i od tada se ne odvaja od nje, rekla je Kasi Karter, Drakeova i Alinina majka.

Nakon navikavanja na to da je beba uvek prisutna u domu, Drake se vezao za malu Alinu i učinio da je njegova misija da uvek bude uz nju. On voli da pazi na svoju novu, najbolju drugaricu bez obzira gde je ona. Bilo da se spremaju za igru, avanturu ili kada je u kadi, Drake je tu.

Čak i kada Alina leži u krevetu, odmara se ili drema, Drake ponekad voli da se popne do nje i tako jednog dana, Karter je primetila da Alina nije bila jedina divna stvar koja se pojavila na ekranu monitora za bebe. Bilo je trenutaka kada su se videli samo vrhovi Drakeovih slatkih ušiju koje su se pojavljivale na ekranu, ali kada je shvatio da je monitor tu, to je bila sasvim druga priča.

-Drake je samo pomislio da je to nova stvar koju treba pomirisati i proveriti. Osim toga, zelena lampica i zvukovi koje stvara, doživeo je kao veoma zabavne, očigledno. Ubrzo je shvatio da se nalazim s druge strane i da komuniciram s njim preko voki-tokija. Drake obožava da se druži sa Alinom, tako da je monitor najbolji način da pazim na njih, rekla je Karter.

Alina je srećna što je Drake tu pored nje. Ona leži u jednom, a Drake na svom ćebencetu na drugoj strani kreveta. Dobro spavaju.

preslatku scenu petface

Drake i njegova braća i sestre obožavaju svoju novu drugaricu i ne mogu dočekati svaki novi dan da se igraju i paze na nju.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstZaigrao se i pojurio patku preko zaleđenog ribnjaka, LED JE PUKAO i ostao je zarobljen!
Sledeći tekstI ONI IMAJU SVOJE LJUBIMCE: Super-ljubimci naših omiljenih superheroja!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime