Naslovna VESTI PRETUČEN KONJ leži nepomičan u Kruševcu, SRCE NAM SE STEGLO!

PRETUČEN KONJ leži nepomičan u Kruševcu, SRCE NAM SE STEGLO!

0
pretucen konj petface

Ova scena je viđena juče u Kruševcu, na Slobodištu. Kobila teško povređena, celog dana je ležala na livadi u veoma teškom stanju. Bila je tu bespomoćna čak i kada je padala kiša. 

Svedoci koji su je pronašli kažu da se vide tragovi batinanja ove nesrećne životinje.

PROČITAJTE I:

Sanja je snimila čoveka kako maltretira konja i SRCE NAM SE SKAMENILO! (VIDEO)

-Kakvi ljudi mogu ovako nešto uraditi!!!! Teško povređena kobila, leži celog dana na Slobodištu, jako joj je otečena prednja desna noga a vidljivi su i tragovi batinjanja na levoj zadnjoj nozi. Kobila je ležala i na kiši, ne može ustati da ode da pije vodu, vidi se da trpi bolove, pritom je puštena nije vezana i postoji mogućnost da od bola naglo ustane i krene i tako povredi neko dete ili sebe još više. Obaveštena je Komunalna policija. Molim vas šetujte, napisala je osoba koja ju je fotografisala i čija je objava veoma brzo podeljena skoro dvesta puta na Fejsbuku.

pretucen konj petface

Prema komentarima može se videti da je Komunalna policija obećala da će pronaći vlasnika. Kontaktiran je i Levijatan međutim oni su dali odgovor da nemaju mogućnosti da im pomognu i predložili su da u njihovoj grupi postave oglas za konja i njegovu priču kako bi im možda neko pritekao u pomoć.

Ovo je pretužno kada se vidi ovakva scena.

petface viber

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.