Naslovna VESTI PSI VRANJE: Suzanu i njenog psa pretukao komšija, uz salvu psovki!

VRANJE: Suzanu i njenog psa pretukao komšija, uz salvu psovki!

0
pretukao komšija petface3

Prvo je vređao njenu ćerku i pretio joj, a zatim je nekoliko dana kasnije fizički napao i nju i njenog ljubimca, krvnički ih šutirao, uz salvu psovki. Ovo tvrdi samohrana majka dvoje dece, Suzana, iz Vranja. U njenom stanu, u kom živi sa ćerkom i sinom, Suzana živi i sa dva psa – koker španijelom i nemačkim patuljastim špicem. Jednog dana, kako nam Suzana kaže, njena ćerka je krenula da izvede psa u šetnju, a onda je komšija počeo da je vređa i preti joj.

KRALJEVO: Mariju pretukao sugrađanin zbog psa!

– Navodno su mu zasmetali psi i sledećeg dana nam je poslao inspekciju da proveri kako čuvamo ljubimce, kaže nam Suzana.

pretukao komšija petface3

To nije i kraj ovog sukoba, jer se Suzana lično suočava sa komšijom ispred lifta, kada isti počinje da šutira njenog koker španijela, koji je zalajao od straha.

– Šutirao je psa u liftu, vikao je i psovao. Svađali smo se i kada sam krenula da izađem iz zgrade, saplela sam se i šutnuo je i mene! Nastavio je da me vređa i psuje i jedva sam pobegla. Slošilo mi se, počela sam da se gušim i jedva sam došla do obližnje pumpe, na kojoj sam povraćala. Radnici te pumpe su morali da odu po mog osmogodišnjeg sina koji je ostao sam u stanu i da pozovu policiju i Hitnu pomoć, kaže nam Suzana.

pretukao komšija petface

Kao da i sam ovaj nemili događaj nije bio dovoljan, već na Suzaninu adresu stiže REŠENJE po kojem joj se zabranjuje DRŽANJE PASA U STANU! I to isti dan kada ju je komšija i napao.

MLADENOVAC: Mirjanu (42) pretukao komšija, jer je hranila kucu ispred zgrade!

– Ja nisam jedina koja ima dva psa. I komšije iznad i ispod mene imaju po dva psa, ali ovaj komšija živi sa mnom na spratu! Moji psi su članovi porodice, mali su, nisu agresivni i nikog ne uznemiravaju. Ne znam šta da radim, imam pravo na žalbu i mogućnost da zatražim saglasnost ostalih stanara da zadržim ljubimce. Tome se nadam, dodala je Suzana.

pretukao komšija petface

Za sada kaže, nema novih informacija i vlada “zatišje”, jer kako nam kaže komšiju nije srela, niti je dobila bar izvinjenje. Sva dešavanja sa njim, dodala je, traju od prošle godine u ovo vreme.  Šta će se dalje dešavati u ovom postupku, ostaje da vidimo, a Suzani želimo prvenstveno da sakupi većinu potpisa i sačuva oba svoja psa!

Foto: privatna arhiva

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.